måndag 18 februari 2019

Hooks gk golfpaket

De ligger vackert intill Hokasjöns stran i en lugn och avkopplande miljö ett par mil utanför Jönköping. Hos oss finns ett golfpaket som passar alla. Bo på golfbanan - från 9sek. En fantastisk bana i vacker miljö” Till startsidan Meny.


Golfpaket All-in-one från. Trädgårdshotellet är en hotell- och konferensanläggning med en alldeles speciell hemtrevlig och familjär atmosfär.

Bo bekvämt i våra moderna hotell med dubbelrum, i direkt anslutning till golfbanan och koppla av i vår relaxavdelning. I matsalen äter ni gott och umgås med ditt sällskap och andra gäster. Att bo på Clarion Collection Hotel Kompaniet är som att komma till en lugn oas mitt i stan.


Med glädje och passion vill vi försöka ge alla en roligare golfupplevelse, medlemmar som gäster! Detta innefattar bemötandet, servicen, vid lektioner, juniorträningar, när man handlar i shopen eller annat som har med golf här på Hook att göra! Om bokning av kursen sker med mer än dagar före kursstart utgår en.


Det innebär att medlemmar på Götaströms GK betalar 345kr på vardagar och 545kr på helg. Här i mörkaste Småland ligger en av Sveriges mest populära.

Välkommen till Världens Ände. Här erbjuds du upplevelser utöver det vanliga. Klubbchefen har ordet. Spela golf till halv greenfee. Amtico BILLY GUSTAFSSON FASTIGHETS AB Bo.


Halva denna tid kommer att användas till vår juniorträning. Den andra hälften kommer att användas till olika kurser, både enskilt och i grupp. På Mariestads GK finns st fräscha 4-bäddsstugor.


Stugorna är utrustade med st våningssängar, bor stolar, kylskåp mm. Hooks Herrgård på TripAdvisor. Paketerbjudande med boende på Västanå Slott, äta gott och spela på Gränna GK. Allt man behöver för en lyckad golfsemester hittar man på Wiredaholm.


Vårt hotell med restaurang ligger vackert beläget vid Viredaholmssjön mittemellan artons green och ettans tee. Mycket närmare kan man inte bo! Nu är banan stängd för i år!


Nu gäller vintergreener på Skedhult. Man kan spela hål 1- 8- sen över rangen och därefter går man till hål och spelar resterande hål. Vi erbjuder prisvärda golfpaket både i.

Regelfilmer på svenska. Vi vet, säsongen är knappt över och du ser redan fram emot nästa säsong! Och det är helt okej för vi har redan bästa golfpaketet redo att att boka som är ett.


Klicka här för att få en översiktlig karta över boende i trakten. Du har två timmar upp tilll Kongsvinger GK i Norge. En av de bästa upplevelser på en golfbana jag någonsin haft. Grönlund GK erbjuder er golfpaket i de nybyggda stugorna. Varje stuga innehåller två lägenheter på c:a kvm styck.


Här bor man fint utefter artonde hålet. De har även ett välutrustat kök med kylskåp och spis. För mer information när det gäller just hotellen så kan du gå in på deras respektive hemsidor, klicka på bilden till hotellet eller rubriken på hotellet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg