onsdag 27 februari 2019

Paypal avgift tradera

Ta emot kredit- och bankkortsbetalningar. Jämför offerter från toppmärken och spara! Du slipper uppge ditt bankkontonummer, och du får dina pengar med detsamma. En avgift tillkommer när du betalar till någon i ett annat land eller tar emot en betalning från någon i ett annat land.


Du hittar all information om avgifterna i. Avgifter man förstår sig på.

Inga avgifter när du köper i svenska kronor. När du handlar från andra länder kan vi lägga på en avgift för valutaväxling (3– ), och du kan alltid se slutsumman innan du betalar. När du säljer något betalar du bara en avgift per försäljning – inga start- eller månadsavgifter. Paypal som vissa kunder även inom Sverige använder för betalning.


Det är gratis att skapa ett konto och utan avgift när du köper i svenska kronor. Som köpare betalar du en liten avgift om du handlar i en annan valuta. Kunden får en Paypal länk i sitt vinnarmail, och när han betalar via den så blir han debiterad mer än vad han skulle ha betalt. Det är väl i alla fall ni som genererar vinnarmailet och informationen som överförs till Paypal ?

Sen av nån anledning eftersom jag inte kan ha ett amerikanskt konto så ska de ta skatt och avgift i Euro. Så den avgiften tar jag på kort via paypal och inte i dollar och losar ännu mer. Tradera har ett maxtak så där är det mindre avgift på stora belopp men där gäller att man inte får sälja mer än för 50k utan att skatta.


Klarna är en integrerad betalmetod som är helt kostnadsfri för säljare och köpare på Tradera. Kontaktar båda företagen och de skyller på varandra. Pratade med en kundtjänst medarbetare Elin. Hon skyller på att köparen, en 69årig man betalat utanför Tradera och jag som säljare skall.


Du tar själv hänsyn till eventuell omräkning av valutakurs. Välkommen till Aros Frimärken! Gör ett besök i vår Traderabutik och hitta mängder med vackra och intressanta objekt! Vi samskickar gärna flera köpta objekt. Tradera kunde istället erbjuda säljare i Sverige fler potentiella kunder än vad eBay.


Det betydde att köpare erbjöds ett större lokalt utbud. Vad är skillnaden mellan Tradera och Blocket? Tradera och Blocket använder sig av väldigt liknande tjänster men enligt många är de två sidorna ändå så olika.


Ebay - Säljaren betalar vilket är mycket i förhållande till arbetet som Ebay utför. Tradera avgifter när man säljer?

Antingen förstår jag inte vad det där betyder eller så gör tradera alltid fel när dom debiterar mig. Jag anser att det Tradera framhåller är på snudd till bedrägeri. Så till förloppet: På tradera står det såhär när man lägger upp en ny annons. Ingen avgift med fetstilt, och sen står det att det kan tillkomma en osåltavgift om man har mer än 1annonser per månad.


PayPal för deras avgifter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg