tisdag 26 februari 2019

Ladda kontantkort telia

Om du samlar både bredband och ett valfritt Telia. Ladda refill på telia. Just nu har vi ett unikt julklappserbjudande för dig som är.


Registrera ditt kontantkort här för att få bonus på dina. Välj ditt belopp och fyll i dina kortuppgifter. Fyll i ditt nummer i fältet Fyll i mobilnummer och följ instruktionerna.


Med Telia Enkel laddar du på kontantkortet med ett önskat belopp, och sedan är det bara att ringa, skicka SMS och mms, och surfa så långt saldot räcker. Du kan ladda på kortet med olika summor – välj själv hur mycket du behöver. Här kan du fylla på kontantkortet med laddningscheck enkelt online! Betala endast för det du surfar, Telia mobilt bredband kan laddas dygns- vecko- eller halvårsvis.


Ladda kontantkort telia

Saldot för detta kontantkort kan enkelt fyllas på via hemsidan. Giltighetstiden är månader, denna tid utökas var gång du laddar på mer data. Som en introduktionspresent får du 3GB fri surf med en begränsad giltighetstid på en vecka.


För att ladda ditt kontantkort kan du göra det på något av följande sätt: Hos din internetbank. Nordea, Swedbank, Danske Bank eller Svenska Handelsbanken kan du ladda ditt kontantkort på bankens egna hemsida. Med en prenumeration får du var 6:e laddning gratis.


Beställ ett startpaket – alltid kr på telia. Välj mellan att behålla ditt nuvarande nummer eller skaffa ett nytt. Du får hem ett simkort med ditt telefonnummer. För att kortet ska fungera måste du ladda kontantkortet med valfri laddning på telia.


Men det går även bra att ladda ditt kontantkort via Telias app som finns tillgänglig för iOS och Android. Du kan köpa kontantkort från Telia via hemsidans laddningssida, i någon av Telia -butikerna och hos någon av de många återförsäljarna, bland annat Ica och Pressbyrån. Startpaketet beställer du alltid gratis utan fraktkostnader på Telias hemsida.


Ladda kontantkort telia

Väljer du att prenumerera blir var 6:e laddning gratis. De olika kontantkortet passar olika typer av mobilanvändande. Med Telias app är det superenkelt att ladda ditt kontantkort.


Det går också bra att sätta upp en premunation på ditt kontantkort som gör att ditt kort atomatiskt laddas var 30:e dag. Om något går fel Kontakta din mobiloperatör om ditt kontantkort inte laddats trots att beloppet dragits från ditt konto i banken. För att mobiloperatörens kundtjänst ska kunna hjälpa dig behöver du ha verifikationsnumret för laddningen. Här har vi samlat all information du kan behöva kring ditt kontantkort. Hur du registrerar, aktiverar och laddar det.


Plus allt annat du kan behöva veta för att få ut det mesta ur ditt kontantkort. Att byta från kontantkort till abonnemang är enkelt. Gå in på Mitt Konto, klicka på det nummer bytet gäller, scrolla längst ner på sidan och klicka på Byt till abonnemang.


Ingen bindningsti ingen uppsägningstid och inga dolda avgifter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg