måndag 4 februari 2019

Hbo nordic ligger nere

Hitta den bästa VPN-tjänsten för HBO utomlands. Se svensk TV inom min. Användare som fortfarande har problem ombeds starta om sin enhet. HBO Nordics presskontakt Karin Larsdotter bekräftade via mejl att sajten låg nere under måndagsförmiddagen.


Vi kan bekräfta att det dessvärre har inträffat oväntade tekniska problem på tjänsten just nu.

Vi ber om ursäkt för detta och arbetar hårt med att lösa problemet så snart som möjligt. Vi beklagar självfallet för detta och hoppas detta inte påverkade er allt för mycket. Var tålmodiga så uppdaterar vi er när fienden är besegrad och tjänsten fungerar igen”.


Problemet var löst vid 11-tiden på måndagsförmiddagen. HBO Nordic nere efter GoT-premiären Publicerad måndag april ( uppdaterad måndag april ) Den sista säsongen av Game of thrones hade premiär i natt svensk tid på HBO Nordic. I så fall blir du nog besviken av att HBO Nordic och HBO NOW ligger nere.


Under måndagskvällen slutade strömningstjänsten HBO Nordic att fungera.

Flera tittare vände sig till tv-bolaget med sina klagomål och framförde bland annat att de inte kunde se det senaste avsnittet av Game of thrones. Abonnemangstjänsten HBO Nordic ligger för närvarande nere. Den som försöker logga in på sitt konto på sidan möts i stället av ett felmeddelande. HBO är en populär streamingtjänst för den som vill se film och tv-serier på nätet, men det är inte första gången som nordiska kunder stött på tekniska problem.


Efter några timmar meddelade företaget att problemet var identifierat och att tjänsten fungerade igen. Ystads Allehanda är bäst i inloggat läge - som inloggad prenumerant har du obegränsad tillgång till allt innehåll. I kommentarsfältet är det möjligt att utröna missnöjet bland besvikna tittare med kommentarer om förstörd pizzakväll och att rättigheterna borde säljas till en konkurrerande streamingtjänst. Bara timmar efter ett nytt avsnitt av populära Game of thrones släpptes uppstod stora problem på sajten HBO Nordic - och det var omöjligt att komma in.


På sociala medier var folk rasande. Tack för det, skrev en tittare på Twitter. Strax före 23:var sajten uppe igen.


Klockan tre natten mellan söndag och måndag lades det första avsnittet av Game of thrones upp på HBO Nordic. Under morgonen, när svenska fans började vakna låg sajten nere för underhåll. HBO låg nere – sajten kraschade efter premiären av ”Game of thrones” I natt var det premiär för sista säsongen av tv-serien ”Game of thrones”.


Men den som hade ställt klockan på kunde gå och lägga sig igen.

Det är inte första gången som tjänsten drabbas av olägliga störningar. Servicemeddelande: Vi upplever just nu tekniska problem och det kan hända att vissa användare inte kan komma in på tjänsten. Borås Tidning är bäst i inloggat läge - som inloggad prenumerant har du obegränsad tillgång till allt innehåll. Säg inte att ni har underhåll en måndag kväll?


För inget fungerar just nu! Nyheterhar sökt HBO Nordic utan framgång. I skrivande stund möts vi av ett HBO Nordic som är ” nere för underhåll”. Ni hade mer än ett år på er att förbereda för idag.


Game of Thrones-fans rasar föga förvånande mot HBO Nordic för att tjänsten inte klarar av anstormningen. Hur kan man misslyckas så fatalt? Du kan enkelt hitta telefonnummer hitta telefonnummer, öppettider och betyg för HBO Nordic kundtjänst kundservice och support.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg