tisdag 19 februari 2019

Menorca att göra

Gör resan till Menorca oförglömlig. Boka de bästa rundturerna och aktiviteterna. Praktisk avbokning och kundtjänst dygnet runt. Få ut det mesta av din sightseeing!


Upplev staden från vattnet.

Boka upplevelserna med bäst omdöme. Upptäck de bästa sakerna att göra. Ge bort oförglömliga upplevelser. Gör deras nästa resa oförglömlig. Discover For Att.


Sevärdheter i Menorca : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Menorca , Spanien på TripAdvisor. Att göra på Menorca På Menorca pågår ständigt en dialog om hur man skulle kunna förlänga turistsäsongen genom att skapa fler aktiviteter för turisterna.

Målet är att kunna bli ett attraktivt resmål under hela året. Här är klassiska tips att göra på Mallorca. Som alla inbitna ­Mallis-älskare bör känna till – som Palma, Soller, Valldemossa och Deià. Nästintill allt finns att göra på Mallorca och dagarna går att fylla med äventyr från morgon till kväll. Vi vill påstå att det finns något att göra för alla.


Måsten som alla inbitna ­Mallis-älskare bör känna till - som Palma, Soller, Valldemossa. Rundturer i Menorca , saker att göra i Menorca , aktiviteter och turistattraktioner i Menorca. Bläddra och boka rekommenderade saker att göra och se i Menorca och. På Mallorca finns något för alla, även om det låter klyschigt. Det är ett paradis för cyklister och naturälskare, men lika mycket paradis för konst och kulturintresserade och så klart ett paradis för dig som älskar sol och ba god mat och utsökta viner!


Här har jag samlat mina favoriter med saker att göra på Mallorca och. Menorca är rikt på historiska lämningar som finns att beskåda på många platser på ön. Att Menorca till stora delar är en naturskyddad ö har gjort utbyggnaden varsam.


Vare sig du väljer ett stort eller litet resmål kommer du att omges av låga vitkalkade hus med hav, stränder och grön natur inpå knutarna. I de många badvikarna är vattnet kristallklart och perfekt för snorkling. Det gör att Menorca är perfekt för dig som vill ha en genuinare chartersemester.

Det passar både för barnfamiljen och för paret, men kanske inte för det partysugna kompisgänget, då det knappt finns något nattliv att prata om. Sommarsäsongen här varar mellan maj till september med behagliga temperaturer i luften och vattnet. Har planerna ändrats i sista ögoblicket? Vissa vill se mer av Mallorcas spännande historia, medan andra återkommer för att åter få uppleva lugnet och värmen. Det är enkelt att ta sig runt på Mallorca och att se den storslagna naturen och de små bergsbyarna är en trevlig aktivitet när du vill göra något annat än sola och bada.


Möjligheten att göra utflykter till helt egna stränder tillhör Menorcas många fördelar. Menorca är överhuvudtaget ett naturresmål utöver det vanliga i Medelhavsregionen. Halva ön har förklarats som ett biosfär-reservat av FN-organet Unesco, vilket betyder att alla växter och allt djurliv skyddas av lag och att inga blommor får plockas.


Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Spanien. Mallorca är svenskarnas favorit i Spanien tillsammans med Gran Canaria. Om du gillar höjder och adrenalin är detta en plats för dig.


I en skog av hektar, bildar banor av broar, rep och zip-lines mellan träden Jungle Parc Aventuras. Det finns olika svårighetsgrader så att alla från år och uppåt kommer att hitta något roligt att göra. Nästa stran Cala Fustam, är pytteliten. Där är bara vi och några spanjorer.


Efter att ha skvalpat runt i det ljumma havet en stun utforskat klippor och stenar är det dags för mat. Att stränderna är orörda betyder att man ska komma ihåg att bära med sig egen mat och framför allt dryck – serveringar finns bara på ett fåtal. Vi var på Menorca förra året och var då i Cala n Bosch.


Vi är tv¨å vuxna och en 4-åring, vi tycker inte om att bara sitta och slappa vid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg