fredag 1 februari 2019

Hvar nattliv

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Nattliv i Hvar : Se omdömen och bilder på nattlivet i Hvar , Kroatien på TripAdvisor. Barer och klubbar i Hvar : Se omdömen och bilder för barer och klubbar i Hvar , Kroatien på TripAdvisor.


Hvar kallas ofta för Kroatiens St Tropez eftersom många jetsetters semestrar här.

Den på dagen pittoreska och lugna staden Hvar förvandlas under natten och bjuder på ett rikt nattliv med många tjusiga barer och klubbar. Beach party in Hvar Hvar Island nightlife revolves around exciting Hvar Town which has become the town that never sleeps - at least not from June to September. You have your choice of venues an if you get bored or if you prefer a bit crowdless, there is Jelsa (bars and restaurants).


Nattliv i Kroatien: Se omdömen och bilder på nattlivet i Kroatien, Europa på TripAdvisor. Läs mer Rock Beer Club Alcatraz Zagreb. Fest och party i Hvar ! Länkarna nedan ger dig information om nattklubbar, barer, pubar och nöjesliv i Hvar.


Hvar stad är inte särskilt stor, men har från mitten av juli till mitten av augusti ett livligt och glatt nattliv.

Carpe Diem, vid hamnpromenaden nära Hotel Slavija och Jadrolinijakontoret. Hvars snobbigaste och snyggaste bar. Liten, trång och populär bar.


Hvar känns som platsen där Adriatiska havets pirater kommer för vila och nöje. Längs hamnkanten är ståtliga båtar och fartyg förtöjda, och restaurangerna, kaféerna och barerna har redan en mix av gäster från hela världen. Många skandinaver tycks ha hittat hit. Hvar stad har anor långt tillbaka i tiden så har man följt med sin tid och kan locka med ett sofistikerat nattliv och riktigt bra restauranger.


Här kan du alltid vara säker på att hitta nyfångad fisk på menyn, och naturligtvis dricker du en svalt vitt vin från grannön Korcula till detta. Boka ditt Hotel i Hvar online. Dalmatiens kusin är en viktig del av Dalmatiens tradition. Läs riktiga recensioner - boka nu! Människor från ön Hvar odlar vingårdar och oliver i århundraden och Hvar är känd som en lavendelö.


När du kommer på ön Hvar du tilldelas med en rhapsody av smaker kan ingen motstå. Vi har kombinerat alla traditionella smaker på ön på en dag. Staden Hvar Hvar är öns största stad och ett självklart val för många jetsettare. Här är man i centrum av allt och vill man ha liv och rörelse omkring sig ska man bo här under vistelsen.


I Hvar finns ett stort utbud av pittoreska restauranger, välsorterade butiker och mysiga caféer.

Hvar har ett hektiskt nattliv , trevliga restauranger och fantastiska badmöjligheter i Adriatiska havet. Hvar är en vacker stad men man bör inte missa de andra små byarna runt öns kust, som till exempel öns äldsta by Starigrad. En jetset-ö känd för sina vackra stränder, sitt klara vatten och inte minst sitt häftiga nattliv. Den största semesterorten är Hvar sta men Jelsa passar bäst om du reser med barn.


Hvar är också ett av de mest solsäkra resmålen i Kroatien. Hvar stad är ett elegant resmål som kan stoltsera med rik historia, sofistikerat nattliv och riktigt bra restauranger. Det är också en bra utgångspunkt för dig som vill se dig om på ön under din resa. Tyvärr finns hemsidan just nu bara på kroatiska, men det finns några väldigt fina bilder i bildgalleriet från de flesta ställen jag nämnt ovan, dom kan du se här.


En resa till Hvar bjuder på bad i härligt klart vatten, roligt nattliv och god mat på pittoreska restauranger. Välkommen till Kroatiens solsäkraste ö! På grund av att Hvar blivit lite av en jetset-destination, så ligger prisnivån här högre än i övriga landet och det gäller speciellt för Hvar stad. Det är här man oftast bor om man bokar en charterresa till ön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg