måndag 9 oktober 2017

Rysk målvakt hockey

Rysk målvakt hockey

OS-guldmedaljören – och förste sovjetiske målvakten i NHL – Sergej Mylnikov har dött, år gammal. Rysk hockey är i sorg. Hoppa till navigering Hoppa till sök.


Rysk målvakt hockey

Denna kategori har följande underkategorier (av totalt 4). Under de första fem minuterna av spelet visade den svenska målvakten (Lars Johansson) ett enastående spel, vilket senare hjälpte svenskarna att göra mål två gånger. Det ryska laget dominerade under den första perioden, men enligt vad jag såg, gjorde den svenska målvakten något extra. Den ryska truppen leds av förbundskapten Ilya Vorobiev och laget har under åren tagit hem gul silver och brons i VM-sammanhang. Senaste medaljen vann man.


Målvakten Stefan Liv död i rysk flygolycka Tre Kronors målvakt Stefan Liv är död. Han omkom i den svåra flygkraschen i Ryssland när han lag Lokomotiv Jaroslavl var på väg till Minsk. I Toronto är han större än Jesus och innehar än idag hela sex klubbrekor bland annat rekordet för flest assists i Maple Leafs historia. Det fortsätter att vara en svart säsong för Edmonton Oilers ryske målvakt Nikolai Khabibulin.


Rysk målvakt hockey

Som besökare på Nyhetersamtycker du till användandet av s. Det ser bestämt ut som vi fått ett nytt svensk- ryskt radarpar i Washington. Jag tror nyckeln är att vi snackar mycket, vi har verkligen en bra dialog både på isen och i båset mellan bytena, säger ”Burra” till Sportbladet efter att ha gjort mål för femte matchen i rad. Vi levererar bandy- och hockeymaterial till olika klubbar, företag och privatpersoner både i och utanför. SHL, Hockeyallsvenskan, NHL, Landslag, Internationellt. Halvtid i NHL – här är spelarna som varit bäst.


Mer hockey än du trodde var möjligt. I somras var Ilja Samsonov den enda målvakten som valdes i första rundan i NHL-draften. Den här säsongen har han hittills varit den enda junioren som spelat en. Det ryska hockeylaget HC Izhstal har ett nytt kreativt sätt att belöna spelare med.


Efter varje match utses ”matchens spelare” som i belöning får en Kalasjnikov. HC Izhstals målvakt Saveliy Konov belönas med en Kalasjnikov efter att ha lett laget till en 3-seger mot Tsjelmet Tsjelabinsk. Men trots Lars Johanssons storspel gick priset till hans ryske konkurrent i CSKA Moskva och i landslagsturneringen – Ilja Sorokin. Lars Johansson vann 1procent av matcherna med Tre Kronor i Moskva och tog nästan procent av skotten.


Regerande fotbollsmästarna HJK har värvat en rysk målvakt. Maxim Rudakov lånas ut av Zenit S:t Petersburg för ett år. I avtalet ingår dessutom en option för ytterligare en säsong.


I HJK kommer Rudakov att konkurrera om speltiden med Markus Uusitalo. Valentina Lizana Wallner - svensk målvaktsstjärna i Sotji har inget emot att Rysslands målvakt Nadezjda Alexandrova stoppades från OS. Vi har målvaktsprylar från BAUER och CCM. Hos oss hittar ni alltid de viktigaste tillbehören.


Fredrik Warg möter Svenska Ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson i en återkommande serie samtal. Här ser du det första mötet från den januari.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg