tisdag 31 oktober 2017

Chin up stång

Chin up stång

Köp Chin Up Stång hos Gymgrossisten. Vi har ett stort utbud. Här hittar du kampanjprodukterna! Stort sortiment av Aminosyror. Hitta till bästa pris hos oss! Handla hos Gymgrossisten! Discover Chin Up Stång.


Chin up stång

Bra kvalitet till Kanonpris , blixtsnabba leveranser i hela Sverige! Casall Chin Up Bar är en klassisk rak stång som man fäster i dörren. Man kan även säga att detta är en chin up bar av högre kvalitet.


Läs mer och köp på Svenskt Kosttillskott eller Gymgrossisten! Det är en chinsstång av bra kvalitet. Det perfekta redskapet för effektiv träning av överkroppen!


Med pull up - stången kan du utföra pull ups och chin ups, två riktigt effektiva övningar som aktiverar stora delar av överkroppen. Stången kan även användas för att stretcha ryggen samt som fotstöd vid situps. Pull up - stång för smidig hemmaträning.


Med Kayobas pull up - stång kan du utföra pull ups och chin ups, två riktigt effektiva övningar som aktiverar stora delar av överkroppen. Iron Gym Chin up stång Dörrtrapets är ett kompakt hemgym för hemmaträning. Bjuder in till effektiv styrketräning för träning av överkroppen. Ställbar dörrtrapets passar nästan alla standard-dörrkarmar (60- 90cm) och kan enkelt hängas upp utan skruvar.


Chin up stång

Du kan så klart göra chin ups och pull ups men också träna på din Front lever samt Back lever, leg-raises och mycket mer. Det viktiga här är snarare vad din vägg klarar av än hur mycket pull- up - stången klarar. Bara att hänga är ett bra tips och det för att sträcka ut och få bättre hållning men även att träna chins med viktbälte är en stark rekommendation för att fortsätta utveckla styrkan. Skillnaden på en pull up och en chin up. Vid en pull up greppar du stången med handflatorna från dig och aktiverar ryggen i större utsträckning.


Vid en chin up har du handflatorna mot dig och är oftast lättare att göra då du använder mer armar och bröst än rygg. En annan övning som är riktigt bra är excentriska chins. De tränar den excentriska, eller negativa, fasen – det vill säga den del av rörelsen då du sänker ned dig själv. Så här gör du: Du ställer dig på en pall och hoppar upp så att du hamnar i toppositionen i en chin , med hakan över stången. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker.


Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Jämför priser på chins stång och handla chins stång på nätet från bra webbutiker online. Ett perfekt redskap för att träna överkroppen. Gör dina pull-ups, armhävningar, situps och mycket mer i hemmet.


Den bästa träningen för ryggens övre del. Chin up - stången kan enkelt monteras i samtliga dörröppningar. Du kan använda den för att träna biceps, triceps, de raka och sneda magmusklerna samt bröstmusklerna och även för att stretcha.


Dörrfästen och skumgummihandtag medföljer. Justerbar längd: 70–95. Chins eller pull ups, som det även kallas är en dragövning som går ut på att hänga i en stång och dra sig upp så att hakan kommer över stången.


Detta är en fantastisk övning när det kommer till att bygga en stark och välutvecklad överkropp. Vi er tilbyr alltid lave priserog har et stort utvalg av treningsutstyr. Kjøp pull- up bar her!


Med denna chin up - stången kan du träna din överkropp hemma. Den funkar också att stretcha ens rygg med. Man sätter upp den i dörröppningen och den.


Chin Up Bar från Casall ger din överkropp en ordentlig utmaning, perfekt träningsredskap för funktionella övningar. Chins och pull up stång för dörr - Proffs. Chinsstång för dörr med olika typer av greppkombinationer. Sköna handtag gör den optimal för chins och pull ups. Denna stång kräver ingen installation utan monteras i dörrkarmen utan skruvar eller liknande.


Räckhäv är en styrketräningsövning för överkroppen som är mer känd under sitt engelska namn pull- up. Den går ut på att man drar sig upp för ett hävräcke eller ett vanligt räcke, varvid man främst aktiverar de dragande musklerna, såsom latissimus dorsi och biceps. Det finns i huvudsak två olika grepp som används i räckhäv. Master Chin Up bar Silver är ett hävräcke konstruerad för den kräsna och professionella användaren.


Träna upp dina rygg och armmuskler med detta smidiga redskap från Master Fitness!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg