torsdag 26 oktober 2017

Ledx cobra 6500 pris

Din skidbutik på nätet, Bra priser och snabba leveranser. Outdoor och längdåkning. Stort utbud till bra priser. Snabba leverenser och nöjda kunder.


Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Nya Cobra X-pand har fått en nättare ram utan skruvar och vår nya egenutvecklade reflektor. Lampan ger nu mer ljus närmare fötterna samtidigt som ljuset i närområdet ökar men med bibehållen bredd och längd. På högsta effekt levererar lampan ett fantastiskt ljus i hela två timmar. På räcker ljuset i fem timmar och på finns det ljus i hela timmar.


Tanken är att föraren driver en lampa med batteri och en lampa via MC-kabel, det ena batteriet laddas medan det andra används. Den har längre kastlängd än X-Pand modellen. Så en kombination av dessa är ofta bra. It gives more light than most cars (half and full beam together).


Ledx cobra 6500 pris

Nya modellen är uppdaterad med fler lumen och ger ännu mer håll-käften-ljus än tidigare. Kabeln skyddar lampan mot tillfällig överspänning och kortslutning. Cobra har st LE Cree XM-L U och en elektronik med en unikt hög verkningsgrad. Den höga verkningsgraden tillsammans med st LED ger fantastiskt mycket ljus. Detta tack vare st LE Cree XM-L och en elektronik med en unikt hög verkningsgrad.


De stora kylflänsarna gör att man kan driva lampan på hög effekt och ändå hålla temperaturen under kontroll. Designen är unik med elektroniken integrerad i lampfästet och ett platt lamphus med stora kylflänsar som leder bort värmen effektivt. Nya Mamba X-pand har fått en nättare ram utan skruvar och vår nya egenutvecklade reflektor. Denna lampa är perfekt för dig som ägnar dig åt enduro, arbete, orientering, eftersök och andra mycket krävande aktiviteter i mörkret. Handla billigt online och jämför priser på Tilbehör, Träningsskor och saker til Barn.


Ledx cobra 6500 pris

Vi hjälper dig att hitta bra och prisvärda erbjudanden online. Ju längre bort från civilisationen desto bättre. Ha en trevlig tur i vår webshop eller varför inte göra ett besök i vår butik som ligger på Kungsholmen i Stockholm. Det är samma priser och utbud både där som här. Allt du behöver för kåsan eller bara var kung på mörkerkörningen!


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra LedX. Lägg i varukorg Visar alla resultat. Hjälmfästet kan monteras på i princip alla slags hjälmar.


Ledx cobra 6500 pris

Cykel, slalom, cross, skogs eller arbetshjälmar. Montering: 3M kardborrband fästes på hjälmen. Se filmen om landslagsåkaren Johan Olsson och hör varför man som skidåkare ska satsa på en svensktillverkad pannlampa från Ledx.


LEDX Huvudställning PRO.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg