tisdag 31 oktober 2017

Ekologiskt kött citygross

Beställ mat enkelt på nätet för hemleverans eller upphämtning i butik. Samma stormarknadspriser online som i butik. Färska råvaror och butiksstyckat kött. Stort utbud av färdiga matkassar. Butiksstyckat svenskt kött ca 800g.


Visar av 1varor Visa fler varor.

Vårt fokus har alltid legat på att leverera bra kött , det kommer vi inte att kompromissa med. Så att kunna erbjuda premiumprodukter som svenskt butiksstyckat kött och riktigt högkvalitativa produkter som till exempel som Aberdeen- kött från Australien, är för oss självklart. Den ekologiska matkassen som varierar kyckling, fisk och vegetariskt. För smaklökarnas, hälsans och miljöns skull.


Köp din matkasse idag! Visste du förresten att på City Gross säljer vi bara ekologiska bananer! Andra saker vi gör annorlunda är att vi märker varor med få eller inga tillsatser med Ä-märket för att förenkla medvetna matval.


Vi säljer uteslutande ekologiska bananer och har en tydlig grön hyllkantsmärkning som guidar till miljövänliga vardagsbeslut. Bete ska vara obligatoriskt för alla djur men då det EU- ekologiska regelverket bedöms som svagt på denna punkt är det inte säkert att importerat EU- ekologiskt nötkött har betat även om de har gått ute i en rastgård.

Där har man märkt av en ökad efterfrågan på ekologiskt kött , samtidigt som försäljningen av det oekologiska köttet ökar än mer. Vi tycker att alla skall ha råd att välja ekologiskt. Välkommen till Värmdös färskaste matbutik Din nya familjeägda färskvarubutik är Svanenmärkt och fullpackad med 1 färskt svenskt kött , styckat av kunniga köttmästare direkt i butiken. Med användbara och ädla nötdetaljer passar den här lådan utmärkt för den stora familjen såväl som när det vankas festliga tillfällen. Tillaga klassiska rätter eller låt köttet inspirera till att ta ut svängarna som hemmakock.


Det är skillnad på kött och kött ! Visste du att även vårt ekologiska kött är butiksstyckat och packat direkt i butik? Nötköttet är KRAV-märkt. Vi föder upp och säljer kyckling och kalkon. Kött , chark och fågel.


Vi har eget godkänt slakteri och rökeri och röker äv. Har blivit en del kyckling men jag har nu börjat fundera på att äta andra köttsorter också, även om det känns ovant. Men jag vill helst då att det ska vara kött från djur som har haft det så bra som möjligt och tittade då efter eko- kött. Den stora delen av matens klimatpåverkan kommer från köttet. Som tur är kan du enkelt få ner utsläppen från maten, utan att det behöver vara krångligt eller dyrt.


Att äta mindre kött och välja mycket ekologiskt minskar matens klimatpåverkan och ökar naturens möjlighet att klara av klimatförändringarna. Citygross storsatsar på ekokött. Svensk kyckling och butiksstyckat kött som är förpackat samma dag.

När vi testar kassen är det amerikanskt tema. Middagarna går relativt fort att laga och är barnvänliga men ger inte direkt någon inspiration.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg