fredag 20 oktober 2017

Axelremsväska med kedja

Stort utbud av axelremsväskor från toppmärken. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få rabatt på din nästa beställning. Fynda din axelremsväskor på Wardow. Beställa din axelremsväskor. Uppfylla dina drömmar.


Axelremsväska med kedja

Köp din axelremsväskor idag. Top märken till bästa pris. Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden.


Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Axelremsväska fr kända varumärken! O My Bag har designat väskan Emily, en liten axelremsväska med kedja. Glöm inte heller bort alla andra detaljer på väskan som du kan plocka upp.


Matcha exempelvis ett guldspänne med guld-detaljer på solglasögonen eller en liten kedja på väskan med en länk längst handleden. För en mer personlig stil kan du också fästa egna små emblem på din axelremsväska. På så sätt blir din stil ännu mer unik! Fullända din stil med både mjuka och hårda accessoarer, alltifrån klockor, smycken och skärp till varma mössor och halsdukar. När vintern och hösten gör entré är det ett måste att bära en skön varm halsduk, mössa eller kanske en trendig poncho över en tunnare jacka.


Oavsett tillfälle kan du alltid smycka din outfit med detaljer. Väskan har avtagbar axelrem och lock med två knappar. Två stora innerfack och tre mindre fack varav en med dragkedja. Fin, trendig axelremsväska i enkel design.


Hällor finns för att kunna bära väskan på bältet. Här har vi samlat alla våra snygga väskor med kedja från en mängd välkända varumärken. Istället för en klassisk axelrem i läder eller tyg har de alltså designats med en dekorativ kedja i metall för att ge dig den där lyxiga och trendiga känslan. Med en axelremsväska kan du få med dig det mesta du behöver, beroende på vilken storlek du väljer.


Hitta ditt närmsta varuhus. Vi har butiker i hela Sverige. Missa inte våra otroliga kampanjer. Se vårt urval av Kedjor.


Falabella liten axelremsväska med kedja i konstläder från Stella McCartney med silverfärgad metalldetalj, rektangulär form, viklock och axelkedja. Denna kreation är från ett märke som får högt betyg på deras skala. Midnight Black är försedd med tidlösa silverdetaljer och har en klassisk kedja som axelrem. Du kan välja om du vill bära väskan som cross-body eller över axeln. På insidan hittar du ett mindre fack samt ett litet fack på baksidan.


Axelremsväska med kedja

Denna väska har silverfärgade detaljer och inte gulddetaljer. Jämför pris på Väskor från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra. Dessutom gör den stilrena. Midjeväska med kedja och samlingsring Smidig midjeväska i hög kvalité med monterad nyckelkedja och 60mm samlingsring. Nyckelknipporna som används under en rond samlas på en samlingsring och används efter behov utan att behöva ta loss enskilda nyckelknippor feån nyckelringen.


Väska med kedja - Liten axelremsväska med kedja. Väskan försluts med magnetknapp och har ett fack invändigt. Insida med kortfack, ett öppet fack och ett med dragkedja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg