måndag 23 oktober 2017

Torrekulla gk

Torrekulla gk

Det finns inte tillräckligt många recensioner för att ge ett pålitligt betyg. Torrekulla GK har recensioner. I mobilen bjuder vi på digital banguide med GPS och digitalt scorekort.


Prova gärna vår app redan idag. Välkommen att boka en starttid! Du kan boka tid upp till dagar i förväg. Håll koll på vind och regn när du spelar.


Senaste timme för timme och tiodygnsprognosen. Befintliga medlemmar i Sisjö GK kan enkelt uppgradera sitt medlemskap till Allians Max för att ta del av hela medlemsinnehållet. ALLIANS Fullvärdig medlem för 445:- i mån. Göteborgs golfdistriktsförbund (eller Göteborgs Golfförbund - GGF) omfattar golfklubbarna i kommunerna Göteborg, Partille, Lerum, Mölndal, Kungälv, Ale. Som Allians, men dessutom fritt spel på Hulta Bollebygd GK och World of Golf korthålsbana.


Torrekulla gk

Läs mer om villkoren här. Följ med till Aphrodite Hills Golf Resort, Paphos, Cypern. Vår natursköna golfanläggning vid Vanderydsvattnets stränder, strax utanför Trollhättan, är av många ansedd som en av.


Banan är avstängd vid frost! Spel på vintergreener. Vi önskar er alla en God Jul och ett Gott nytt år. Kansliet har julstängt Vi öppnar åter den Januari, men kommer att läsa och. Vi använder cookies för att mäta antalet besökare och dess upplevelse på webbplatsen.


Torrekulla gk

Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta. Partille Golfklubb ligger i det starkt expanderande villaområdet Öjersjö endast tio minuter från Göteborgs centrum och några minuter från Partille centrum. Kristinehamns golfbanan är en uppskattad klassisk bana och vi hoppas du får en utmanande och trevlig golfdag här hos oss. Känn dig varmt välkommen till oss. Gå vidare till vår sida om att bli medlem nedan, och kontakta oss gärna så svarar vi på dina frågor.


Degerfors har tagit en vinst på Teen Tour “first” i Värmlands län på Forshaga gk i helgen genom Tove Johansson med resultatet slag (tävlingen spelas utan hcp). Arvid Johansson kom på en andra plats i Värmlandsseriens håls tävling med poäng. Sisjö Golfklubb en utmanande 9-håls parkbana som är öppen nästan hela året bara några minuter både från Göteborg och Mölndal. Måndag-Fredag Stängt Lördag.


Vårt program innehåller trevliga tävlingar i olika spelformer. Sedvanligt arrangerar vi också Mölleveckan som näst efter Båstad är Sveriges äldsta. Dessutom har vi tävlingsutbyte med S. En av Västsveriges bästa.


Bli kund hos oss genom att slå en signal eller sänd ett mail. Uppge Orust Golfklubb. Vi sätter in 200:- till föreningen då vi. Vi har elavtal som passar alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg