torsdag 19 oktober 2017

Döden i dina ögon ljudbok

Köp ljudböcker hos Adlibris till lågt pris. Ladda ner och börja lyssna direkt i mobilen. Provlyssna på ljudboken innan köp. Här är de bästa ljudbokstjänsterna.


Prova alla gratis utan bindningstid. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.

Jem har växt upp i olika fosterhem och håller sig för sig själv. Hon försöker att undvika det hon ser i andra människors ögon. Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse. Information om våra kakor. Tänk att det första du får reda på om en människa är datumet de ska dö.


Jem kan se i människors ögon vilket datum de kommer dö. Hon har alltid sett sifforna men först när hennes mamma dog förstod hon vad de betyder. Alltid bra priser och snabb leverans.

Köp I döden dina män av Niklas Ekdal på Bokus. Döden i dina ögon är en thriller och en kärlekssaga. Jem, 1 har ända sedan hon var liten har hon sett siffror i andras ögon. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den.


Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen. När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.


Beskrivningen av de två tonåringarnas vänskap och utvecklade relation är fin, och även deras förhållande till omvärlden känns trovärdigt. Kunde knappt lägga undan den, allra minst i skolan. Läs även fortsättningen- Arvet;) Även denna bok är jättebra! Reads Votes Part Story. Stockholm drabbas av en rad ritualmord på högt uppsatta tjänstemän.


Goodreads helps you keep track of books you want to read. Jem undviker alltid att se folk i ögonen. Hon vill inte se siffrorna. För att slippa veta håller hon sig på.


Siffrorna som berättar vilken dag de ska dö.

Uppläsare Anna-Maria Käll Typ Ljudbok. Du kan också låna ljudböcker för barn gratis på biblioteket. Blodet låg som en pöl på marken efter det stora ärret i huvudet. Han försökte lyssna på rösten i huvudet och ställde sig upp.


Han var yr, han la handen på det stora ärret på huvudet. Ett steg till, kom igen. Förutom att du får en bra ljudbok utan extra kostnad så öppnas dina ögon till en helt ny värld av ljudböcker på ett mycket enklare och smidigare sätt än via mp3- eller CD-spelare, förklarar Jonas Tellander på Storytel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg