onsdag 25 oktober 2017

Tygblöjor

Spara tid och pengar genom att handla exklusiva brands och användbara produkter online! Välj från vårt stora utbud. Köp herrparfym med rabatt. Handla ditt favoritbrand billigt.


Köp ekologiska och miljömärkta tygblöjor hos ImseVimse. Med tre olika blöjsystem hittar du lätt det som passar dig och ditt barns behov bäst.

Vi erbjuder Sveriges billigaste Allt-i-Ett tygblöjor i bambu och hampa med ett fast fraktpris på kronor. RetroPi’s Allt-i-Ett blöjor är lättanvända tygblöjor som påminner mycket om engångsblöjor men är både bättre för miljön, ekonomin och ert barn. På Babyrino hittar du tvättbara tygblöjor , amningsinlägg, tygbindor, pottor och mycket mer. Tygblöjor – för en färgglad framtid.


Vi brinner för tygblöjor , och vill hjälpa dig att hitta den tygblöja som passar just din familj bäst. Får man inte bort allt kan det behövas lite hjälp på traven med att peta eller torka. Vi på Milly o Molly erbjuder dig ett noga utvalt sortiment av tygblöjor och inlägg. Hos oss hittar du Sveriges största gDiapers-sortiment.


Nu för tiden kan du välja hur du vill när det kommer till de olika material i tygblöjor.

Allt för att kunna anpassa blöjan efter dig och barnets behov. Vanliga engångsblöjor skapar enorma sopberg, kostar en massa pengar och gör att barn slutar med blöja allt senare. Ett sätt gå mot strömmen är att låta sitt barn använda tygblöjor. Det är inte så svårt som det kanske verkar att använda tygblöjor. Vi testar alla våra tyger för gifter så.


Vi blir jätteglada oavsett vilka tygblöjor du testar eftersom majoriteten av de tygblöjor som säljs i Sverige är ett bättre val än engångsblöjor - oavsett om man tänker på hälsan, miljön eller ekonomin. Men självklart blir vi ännu gladare om du väljer just Alvehamns tygblöjor ! De minskar avfallet, irriterar inte barnens hud med kemikalier och är mycket mer ekonomiska. Det är ett enormt resursslöseri.


Här kan du se alla olika. Våra kunders och vår egen erfarenhet samt olika tester visar att det finns ett utmärkt alternativ - tvättbara blöjor - tygblöjor. I vårt sortiment hittar du flera olika tygblöjor och blöjbyxor. Visar 1–av resultat. Wetbag med dragkedja Svart.


I modern tid så finns det en massa modeller av tygblöjor. Det finns sådana som består av olika delar och sådana där allting redan sitter ihop. Vikbara tygblöjor kan lätt justeras efter barnet och fungerar lika bra till nyfödda som till lite äldre bebisar.


Tack vare tygblöjornas enkla form, härliga mjukhet och fantastiska uppsugningsförmåga kan de dessutom användas som mycket mer än enbart blöjor. Köp prisbelönta, miljövänliga tygblöjor från Imse Vimse hos jordklok.

Med våra tygblöjor bidrar du till en hållbar miljö, värnar om ditt barns hygien och trivsel samtidigt som du får en bättre totalekonomi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg