fredag 20 oktober 2017

Rim till guldbröllop

Snygga kvalitetsfälgar till lågt pris. Min mormor och morfar firar snart guldbröllop och har stuckit iväg veckor till Thailand. Jag skulle vilja skicka ett telegram i form av fax till hotellet. Någon som kan hjälpa till med ett rim , gärna med lite humor! Vad skriva i kortet till brudparet?


Rim till guldbröllop

Vad rimmar med guldbröllop ? Gå till toppen av sidan. Jag gratulerar er till detta datum, och önskar fred och förståelse för dessa segrar! Färgen på guld - en symbol för hösten, den tidpunkt dåDet börjar bli dags att skörda, belöning för sitt arbete.


Så våra föräldrar firar deras guldbröllop , och resultatet - glada barn och barnbarn - är vid bordet. Inriktning: grattis till brudparet dikt, lyckönsningar till brudparet dikt, lyckönsningar till bröllop, dikt till brudparet kort, tekst till bröllopskort, kärleksdikter, bröllopsdikter, bröllopshälsningar, dikter på bröllopsdagen, dikt till nygifta, bröllop vers, fina bröllopverser, kärleksdikter bröllop, kärlek vers, poesi till. Sitter du och ska skriva ett kort till någons födelsedag, till julklapparna (lite tidigt kanske) eller kanske är du bara lite extra intresserad av vad ord rimmar på. I vilket fall som helst är RimLexikon din räddare i nöden.


Kanske passar Sagobröllop bäst som rim ord för Guldbröllop ? Bröllopstelegram och postogram. Texter till telegram och postogram till brudpar. Dessa texter kan du även skriva in i. Den här leken går ut på att ett paket skickas runt bland gästerna för att till slut hamna hos brudparet.


Detta är faktiskt en riktigt rolig lek som passar på de flesta bröllop. Versen kan vara en aning fräck men det går givetvis bra att modifiera den precis som man vill. Ord som rimmar på guldbröllop. Till dig känner jag sådan storhet, inget jag med gåvor kan visa. Grattis till er som fick varann idag, fast i och för sej så hoppas jag, att det inte ska hålla, för då slipper jag kolla, på bruden endast i smyg!


Rim till guldbröllop

Brudens hemliga älskare. En notis i tidningen om dagen och med en middag på tu man han en resa eller en lite större middag med familjen kan vara exempel på firande. Vi har samlat flera bra kärlekscitat. Kärlekscitat till henne Människor är som pusselbitar, det finns alltid två som passar ihop…. Välkommen till Korsordshjälpens Rimlexikon.


Bra när du vill skriva en vers till julklappen eller julgröten. Här kan du söka i vår rim -databas genom att bläddra från A till Ö eller skriva in ett ord i sökrutan för att hitta rim. En nya tidens man till ordet tog (1) En nybliven pastor i Ånge (1) En onsdagseftermiddag i oktober (1) En ordentlig syndabekännelse till damerna i Nykarleby och Jakobstad (1) En plöjarevisa om våren (1) En präst en gång med mycket nit (1) En riddare med pomp och ståt (1) En rim -pokal (1) En ringa skara äro vi (1) En rödspotta sam på. En samling av olika textförslag för dig som gör kort för olika tillfällen. Ska du hålla tal till någon som avslutar sitt yrkesliv?


Att rimma på pensionera, pensionär eller pension får massor av rimförslag i rimlexikon på nätet! Pensionera får t ex mer än 6förslag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg