onsdag 25 oktober 2017

Menorca väder

Menorca bjuder på en skön blandning av kultur, sevärdheter, shopping och lyx. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här.


Fantastiska Erbjudanden i Menorca. Väder Menorca Airport.

Jämför väderprognoser från YR och FMI. Temperatur, nederbör väderradar, dygnslängd och solens uppgång och nedgång. Här har vi samlat all information om vädret på våra resmål i Menorca , månad för månad.


Mer om hotell och våra resor till Menorca hittar du under fliken översikt här ovanför. På Menorca råder ett härligt Medelhavsklimat. Sommaren är i regel torr och het med augusti som den hetaste månaden vanligtvis.


Det kan blåsa mycket på Menorca , och ön har något av ett rykte som ett ”blåshål”.

Faktum är att lokalbefolkningen betraktar vindarna som något av en vetenskap och kallar de olika vindarna vid särskilda. Dock kan någon enstaka regn- eller åskskur dyka upp. Havet svalkar och ger kusten behagliga temperaturer mellan och grader.


Försommaren är något svalare och för många behagligare. Alcúdia, Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Vädret i Menorca Airport idag, i morgon och upp till 15-dygnsprognos. Vings resor till Menorca.


Du får också välja mellan en lång rad hotell, här finns såväl lägenheter som hotellrum, i alla olika prisklasser. Mallorcas lillasyster har hon kallats, den lilla pärlan i havet alldeles bredvid den stora partyön. Men Menorca har sin egen identitet, och ett stort mått av vänlighet och charm.


Bygg och anlägg i rätt väder Inom bygg- och anläggningsverksamheten är många moment väderkänsliga. Med hjälp av SMHI Byggväder kan du planera din verksamhet bättre genom att enkelt se när det är mest lämpligt att till exempel: gjuta, måla, utföra kranlyft eller beläggningsarbeten. Klimatet är typiskt medelhavsklimat med varma somrar och milda vintrar.


Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances. Då är oftast temperaturerna någonstans mellan 26°-29° om dagarna och i vattnet är det ca 18°-20°. Här kan du ha nytta av de genomsnittliga siffrorna, för hur vädret på Menorca brukar vara, till att planera din semester och hitta den bästa tiden på året att resa.

Läs mera om vädret på Menorca året runt. Under Menorcas klimat kan du också jämföra uppgifterna med de motsvarande data för Stockholm. Avstånden är aldrig för långa. Ta en buss eller hyr bil och upplev det riktiga Mallorca.


Stanna i någon by, ta en café solo med gubbarna på torget, blicka ut över de terrasserade dalarna med havet som ständig fond eller sitt i skuggan under ett uråldrigt olivträd. Mallorca under sommaren är ön ett härligt resmål året runt. Se hur vädret ska bli där du befinner dig – timme för timme.


Här kan du även läsa månadskrönikor, lära känna SVT:s meteorologer och hitta läsarnas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg