måndag 9 oktober 2017

För ett bättre liv assistans

För ett bättre liv assistans

Vi har lärt oss att personlig assistans betyder olika saker för våra kunder. Lika självklart som att alla människor är olika, lika självklart är det att våra kunder ser på det personliga assistans -uppdraget på olika sätt. Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på TKR. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen.


För ett bättre liv assistans

För Ett Bättre Liv Göteborg AB är ett aktiebolag. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader. För oss handlar personlig assistans om förståelse, service och respekt. Att se varje enskild individ är något unikt.


Det du kommer att få ut av ditt liv står i direkt proportion till vår förmåga att ge andra människor det dem vill få ut av sina liv. Dem lägger kraft och energi att lyfta sin personal och har en kultur som jag har saknat. Vi har kontor i Boden och verksamhet i Boden, Luleå samt övriga fyrkanten. Bättre Assistans bedriver personlig assistans med spetskompetens inom autism. Hos oss är det viktigt att anpassa omsorgen utefter varje individs förutsättningar.


Vi utformar en struktur och rutin som ger utrymme för utveckling livet ut. Vi hör och ser orättvisor, diskriminering och ensamhet, detta vill vi tillsammans vara med och ändra på! Vi vill skapa ett bättre liv för dig.


Tillsammans med Parasport Västerbotten och LS Assistans höll han en uppskattad föreläsning där han berättade om hans idrottskarriär och de utmaningar som mött honom i hans liv. LS Assistans har sedan flera år ett sponsoravtal där vi stödjer ”Norrlands skid-prins” för att kunna ge honom möjlighet att sikta mot nya toppresultat. A- Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans. Vi är alternativet för dig som vill bestämma över ditt eget liv men samtidigt ha en trygg och pålitlig partner vid din sida. Skip navigation Sign in.


För ett bättre liv assistans

Arbetsledaren ansvarar för kontakten mellan Liva Assistans , Personliga assistenterna och dig som uppdragsgivare. Vi på Liva Assistans arbetar för att uppnå en god arbetsmiljö för dina personliga assistenter. Vi anser att god hälsa och välmående skapar en bättre och roligare arbetsplats. Assistansmatchning är en oberoende och kostnadsfri tjänst för dig som har eller av olika anledningar är på väg att få eller precis har fått beslut om personlig assistans.


Vårt uppdrag är att hjälpa dig till det assistansbolag som passar just dig allra bäst. Personlig Assistans handlar om att skapa förutsättningar för ett bättre liv. God Assistans grundades för att göra något BRA. Något som gör skillnad.


Välkommen till Livsam Assistans Livsam hjälper dig att få ut mer av ditt liv. Hos Livsam står du i centrum och vår uppgift är att ge dig förutsättningar att leva, på riktigt. Ditt liv fungerar när ditt team av assistenter fungerar bra med dig.


Livsam bygger verksamheten på medarbetare med många års erfarenhet av personlig assistans. Medbestämmande för trygg assistans. Du har rätt till ett bra liv och det är du som avgör hur vi bäst förverkligar det. Hos Humana får du ditt personliga team som känner dig och lyssnar på dina behov.


Vår uppgift är att förenkla ditt liv och finnas där när det behövs. Vi anpassar din personliga assistans utefter dig, ditt behov och hur du valt att leva ditt liv. Assistanskompaniet ger den bästa servicen och assistansen genom att ha drivna och engagerade medarbetare.


En assistans där kvalitet och service står i fokus ger förutsättningar för ett liv på just dina villkor. Boka tider för besök på banken,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg