tisdag 31 oktober 2017

Seglarskola vuxna skåne

Med stor erfarenhet ska vuxna och ungdomar utbildas på ett lätt och pedagogiskt sätt samt öka intresset för segling både som sport och sysselsättning. Lär dig segla i sommar! Perfect for beginners!


Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren har vi en kurs som passar dig. Våra kurser spenderas till stor del ute på havet. Sailstar seglarskola Vi lär dig segla.

Seglarkurser i Sverige. Jollesegling på Teneriffa, Veckor i Kroatien. Grundkurser i segling i jolle, mindre båt och stor båt. Att segla skuta skiljer sig från att segla fritidsbåt vilket gör att alla har mycket att lära. Olaseglarskola är seglarskolan som vänder sig till dig som vill lära dig segla!


Alla kan åka båt – på olaseglarskola lär du dig verkligen vad som händer med en båt under segel. Vi bedriver seglarskola : Från början av maj till slutet av september. För mer info, se vår hemsida.


Vi i MSS är stolta över vår seglarskola , våra ledare är bra på att få eleverna att ha kul och lära sig mycket.

ABC erbjuder kurser inom praktisk segling och motorbåtsmanövrering samt teori- och praktikkurser till sjöss i navigering. Ingen annan aktör kommer i närheten av det antal kursdeltagare som ABC utbildat ombord till sjöss i snart år. Hälsoförhållanden i Skåne bygger på enkätundersökningen Folkhälsoenkät Skåne som skickas ut till den skånska befolkningen mellan och år vart fjärde år. Vi erbjuder dig seglarskola på nybörjar- och fortsättningsnivå.


Syftet med enkäten är att kartlägga och följa förekomsten av vissa hälsotillstån olika hälsorisker, vårdutnyttjande samt demografiska, socioekonomiska och psykosociala bakgrundsfaktorer. Kurslitteratur ingår i kursavgiften. Reserverad plats i kursen gäller först när avgiften är FSS tillhanda.


Vi har en 606:a – just nu! Kurs tillfälle avtalas med Richard Klein. I klubbens träningsverksamhet används just nu en klubb ägda 606:a. Vi på RF-SISU Skåne och Staffanstorps kommun bjuder in er föreningar i kommunen till en föreningsträff där vi kommer gå igenom vad som händer i våra organisationer under kommande år. Det kommer bli information men också tid till att träffa och prata med de andra föreningarna.


Varför finns det så få seglarskolor för vuxna ? Undrade Leo Alsved och startade en egen. Han och Sydsvenskans reporter satte varandra på prov under en seglingslektion på Lommabukten. Som instruktör får du jobba med det du verkligen tycker är kul, nämligen segling! Intresserad av att lära dig segla? Vuxenkurserna hålls under höst och vår för nybörjare såväl som erfarna seglare.


För att se de specifika kurserna och anmälan klicka här.

Vi seglar antingen katamaraner eller kölbåt. Sugen på att hyra båt utomlands eller i. Limhamns Segelsällskap har seglarskola för både barn och vuxna. I vår flotta har vi stycken optimistjollar som passar till segling för barn mellan och år. Kurserna ges på min båt, en Omega ( m) med kojplatser och all nödvändig utrustning.


Utgångspunkt är Holmsund utanför Umeå. Välkommen att segla med oss i sommar. StSS har lång erfarenhet av att anordna seglarskola med duktiga och utbildade instruktörer som själva är aktiva seglare.


GKSS vill ge alla chansen att få segla och uppleva den underbara frihetskänslan det innebär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg