onsdag 11 oktober 2017

Bear family skägg

Skäggolja, beard balm och mustaschvax i tre doftserier. Den återfuktar och mjukgör skägget. Den motverkar irritation, klåda och torr hud. Enkel applicering med pipett. Doft Wilderness - gröna örter, eukalyptus och lavendel.


Kom förbi och ta en kaffe, klipp håret, trimma skägget eller bara få en high five — oavsett vad du väljer tror vi att du kommer gilla det!

Här hittar ni alla våra produkter och mycket mycket mer. Skäggvaxet återfuktar och mjukgör skäggstråna, hjälper till att forma skägget , ger en snygg glans och en fylligare känsla. Oljan gör skägget riktigt mjukt och härligt samt mildrar rakbränna, irritation och kliande. I tillverkningen används endast naturliga ingredienser.


Konceptet är att ta fram helt naturliga produkter utan att använda kemiska tillsatser eller onaturliga mineraloljor så som petroleum (vaselin). Avsluta med att skölja bort tvålen och torka torrt med en mjuk handduk. Bear Family hos Made4men.


Regelbunden borstning vitaliserar huden och förhindrar ett torrt skägg.

De har ett enkelt koncept och tar samtidigt avstånd från saker som tester med djur. Köp online eller kom in till vår barbershop. Var först med att producera skäggvårds-produkter i Sverige i modern tid och handtillverkar mestadels av sortimentet in-house.


Erbjuder även flertalet produkter för ansiktsvård samt för eftervård av tatuering. CategoryName på notino. Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, med fortsättning av besökandet på websidan godkänner du dess användning. Produkterna är handgjorda av endast naturliga ingredienser, och är helt fria från kemiska tillsatser och onaturliga oljor.


Oljan mildrar irritation och kliande samt verkar återfuktande. Den är gjord av rostfritt stål med en matt ytfinish. Kammen får lätt plats i fickan.


Oavsett hur du vill att ditt skägg och din mustasch ska se ut, behöver du ge det lite ti kärlek och omtanke. Vill du kanske uppdatera ditt skägg med en ny färg, göra det mer markerat och fylligt eller hitta det ultimata vaxet till din mustasch. Vi har produkterna som ger dig möjligheten att ta ditt skägg och din mustasch dit du än vill.


Vårda ditt skägg med en skäggolja! En skäggolja ger fukt och näring till både skägget och huden under, vilket motverkar irritation och klåda. En olja gör även skägget mer följsamt och mjukt.


Specialised in CD and Vinyl, Country, RnR, Blues and more.

Jo, låt oss bara samla oss och ta detta från början. Men förlåt … låt oss komma till saken: vad tycker vi egentligen om deras skäggolja? Vaxet är hårt och ger bra stadga, vilket hjälper till att hålla ansiktshåren på plats och mustaschlockarna skruvade. Doft: Citrus - Nyplockad citrusfrukt. En skäggborste med svinborst används med fördel i skägget , medans en mindre kam fördelar ut stylingprodukter jämt i tex mustaschen.


Den terfuktar och mjukgr skgget. Jämför pris på Hudvård från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär! Mjukar upp ditt skägg och fräschar upp huden. Det minskar irriterande klåda, mjukar upp skägg och återfuktar huden. Utmärkt för dig som inte vill använda olja.


Ger ett matt intryck istället för glans. Häll ett par droppar i händerna och fördela jämt i skägget. Med skägg kan du förstärka eller tona ned drag, och drastiskt ändra ditt utseende genom att ändra skägget. Ett snyggt skägg kräver vård och omsorg, och vi har produkterna du behöver. Med ett balm eller vax får du ordning på ostyriga strån och lägger skägget på plats.


Det fanns en tid när det enda man kunde hitta för skägg och mustasch här i Sverige var Mr. För dig som har skägg har vi bra produkter för skäggvår bland annat skäggolja och många fina skäggborstar. Hos oss hittar du kända varumärken inom manlig hudvård som Recipe for Men.


Butik och salong i Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg