tisdag 24 oktober 2017

Kontakta tradera användare

Kontakta tradera användare

Här finns svar på allt du kan tänkas fundera över. Du har äntligen hittat det du länge letat efter. Nu vill du försäkra dig om att om att du har rätt förutsättningar för ett säkert köp.


Jag missade att lägga bud på en auktion, säljaren har inga fler auktioner ute. Finns det inget sätt för mig att få. Genom att använda Tjänsterna godkänner du detta Användaravtal. Kontakta tradera användare - Stil och charm av en kvinn.


Tänkte starta en liten tråd om hetsen på Tradera. Första exemplet kommer här: Sänksåg utan skena men med systainer, dvs en Festool TSEBQ Plus. Någon som är medlem och har möjlighet att hjälpa mig? Tradera ,och gjorde så även med dessa 3figurer. Den unika Gullspångslaxen finns bara på två ställen i världen.


På hösten leker laxen och i den nedre och brantaste delen av Gullspångsforsen har en laxtrappa. Vid frågor hör gärna av er till oss! För att möta våra användares förväntningar på moderna tjänster, har vi under en tid arbetat på en meddelandetjänst för att göra det enklare att kommunicera mellan köpare och säljare på Tradera. Som företagssäljare behöver du bara slå på funktionen.


Det är mycket tråkigt att du har den uppfattningen av Tradera. Vi hade uppskattat om du tog dig tiden att kontakta vår kundservice för att dela med dig av. Budgivarens redan registrerade bud kommer att finnas kvar och eventuella maxbud som redan registrerats kommer fortfarande att höjas om det kommer in motbud.


Kontakta tradera användare

Kontaktinformation för sälj- och marknad hos Tradera. Se deras besöksadress, e-postadresser och telefonnummer. För kontakt, vänligen använd formuläret nedan. För att kunna hjälpa dig behöver du lämna kontaktuppgifter så att vi kan återkoppla till dig. Kan man ta bort bud på trader?


Undrar de för att en sak jag har som ligger ute har helt plötsligt gått ner i bud? Tidigare har han bland annat rensat lagret och sålt pophistoria från hans skivbolag Mariann Records och nu är det dags för ännu en stor utförsäljning. Det är rekvisita från Arn-filmerna som nu ska säljas på Tradera. Håller du med om Traderas 4-stjärniga betyg?


Det förekommer mycket bedrägerier på tradera som tradera själva inte gör något åt. Jag själv som deras användare har råkat ut för bedrägeri via tradera vid flera tillfällen, och vid dessa tillfällen ber tradera en att polisanmäla bedrägeriet, men därefter händer det inte så mycket mer än så. När du får en order från marknadsplatsen så skickas den in på ditt Fortnox-konto och där hanterar du ordern i samma arbetsflöde som din övriga orderhantering. När order är levererad så skickas en automatisk signal till kunden via Tradera.


Du som privatperson är bara en användare av en tjänst och sålt en vara privat till annan privatperson. Du behöver inte betala en krona och KKL tillämpas inte i detta fall. Dock kan kunden dra dig inför civilrättsligt mål.


Vad händer om köparen inte vill kännas vid sitt bu går det att hävda att ett bindande avtal har ingåtts?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg