tisdag 24 oktober 2017

Applicera concealer under ögonen

Täck enkelt mörka ringar under ögonen och blemmor - Hitta din concealer här. Storsäljande mascara som levererar. Limited Edition kit - Stor favorit. På KICKS hittar du de största varumärkena inom makeup och hudvård. Köp Concealer hos Svensk Hälsokost.


Fri frakt, bra priser och snabb leverans! Rama in ögat med concealer. Istället för att bara applicera concealer under ögat så lägg den runt hela ögat.


Huden runt ögat är så tunn att röda och blå nyanser lyser genom, lägger du concealer runt ögat får du genast en fräschare look. Concealer appliceras efter hudcreme och eventuell foundation men före ansiktspuder. Dutta concealern på det önskade området och jämna sedan försiktigt ut färgen med hjälp av ringfingret.


Du kan också applicera concealern med en sminkpensel. En dos puder förseglar concealern och ser till att den sitter bättre under dagen. En rosa- eller persikotonad concealer funkar pra för att dölja de blåare tonerna som kan uppkomma under ögat. För att dölja mörka fläckar på huden ska du välja en concealer som är en nyans ljusare än din foundation och som har en något gulare ton.


Paris Berlin Long Lasting Concealer - L´Anticerne eller Paris Berlin Radiant Highlight Concealer - L`Ideal Touch) Man vill inte att det ska se torrt och kakigt ut runt ögonen. Om du skall ha en concealer som passar bägge. Macs concealer är väldigt lätt i konsistensen vilket gör att den blir busenkel att applicera.


Under ögonen rekommenderar jag att applicera denna med en lätt fuktad beautyblender för att få bästa resultat. Ett dundertips på hur du sminkpåsar, insjunkander och mörka liner under ögonen ! Vi använder concealer för att trolla bort mörka ringar under ögonen , blemmor, rodnader och ärr. Rätt concealer kan trolla bort såväl mörka ringar under ögonen som små blemmor på ett kick. Vi har gjort ett megatest med marknadens bästa concealers och utsett bäst i test. Dessutom ger vi våra bästa tips för hur du lyckas med ditt smink – och guidar till hur du undviker de vanligaste concealermisstagen.


RUNT ÖGONEN - Välj en concealer som är krämig när du ska ha den runt ögonen , annars kan det bli väldigt kakigt och torrt. Applicera inte din foundation runt ögonen om du ska använda en concealer. Ju fler lager av produkter du applicerar , ju fler texturer får du som gör att det kan se kakigt ut och inte alls naturligt. Concealer är ett effektivt makeupredskap som kan trolla bort såväl mörka ringar under ögonen som blemmor, rodnader och ärr. Utbudet av concealers är stort och eftersom att det finns många olika sorter att välja mellan gäller det att hitta rätt produkt för just det du vill dölja.


Applicera concealer under ögonen

De olika behoven kräver oftast olika produkter. Fynda bland Exklusiva Varumärken. Denna är medeltäckande och har en matt, naturlig finish. Tips: För riktigt mörka ringar under ögonen , applicera Neutralizer först innan din concealer färg. Instant Anti-Age The Eraser Eye concealer är fantastisk för att täcka mörka ringar under ögonen.


För optimal täckning och en strålande fräsch look. Förbered huden under ögonområdet med Hydrating Eye Cream för att fräscha upp huden, jämna ut fina linjer och skapa en jämn bas till concealern. Ett misstag som många gör med concealer är att applicera en alldeles för ljus concealer direkt. Använd applikatorn för att applicera concealer under ögonen med lätta drag och klappa därefter försiktigt in concealern i huden med fingertopparna för att få en felfri finish. Man tänker att ”jag vill ju ljusa upp mina mörka ringar under ögonen ”, så ju ljusare concealer desto bättre!


Det som händer är att man istället blir dassigt grå och inget har hänt. Jag applicerar concealer under ögat , från ögonvrån och ut till ca mitten av ögat , och ibland lite nedåt bredvid näsryggen. Applicera då under så att du först dämpar det röda (som röda kinder, röd näsa eller röda finnar). Därefter hjälper din foundation till att dämpa de gröna som kan synas. När du applicerar din foundation ovanpå bör du ändå alltid applicera försiktigt så att du inte ”drar bort” din concealer under.


Concealer används för att ge mer täckning där det behövs, exempelvis för att täcka mörka ringar under ögonen , blemmor eller pigmenteringar. Våra ekologiska concealers låter huden andas och vårdar samtidigt som de täcker. Applicera din concealer innan eller efter foundation och avsluta med ett puder för ett långvarigt resultat.


Applicera concealer under ögonen

Täcka skuggor runt ögonen : -Med ringfingret eller en concealer -borste klappar du under ögonen och blandar varsamt. Följ efter med concealer -applicering. Täcka små linjer och rynkor runt ögonen : - Applicera först concealer och sedan Under Eye Brightening Corrector.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg