onsdag 2 november 2016

Ad libris

Ad libris

Hitta höstens alla boknyheter! Fyll på med romaner, deckare, biografier till kanonpriser. Här kan du ta del av och välja och vraka mellan alla olika titlar. Det är även en app samt en läsplatta med namnet Letto Frontlight som du kan köpa till ett överkomligt pris.


Adlibris är en av Nordens ledande e-handelsbutiker. Coop-medlem poäng per krona när du handlar genom denna sida. Villkor: Du måste vara inloggad på coop. Det går inte efterregistrera köp på adlibris. Det sitter lika många kvinnor som män i. Med Letto-appen har du alltid med dig hela ditt bibliotek med e-böcker, ljudböcker och e-singlar.


Läs och lyssna när du vill, var du vill - med eller utan internetuppkoppling. You need to enable JavaScript to run this app. Fler artiklar hittar du i följande artikelserier: Den växande e-handeln, Podden Min första miljon och Krisen i Svenska Akademien.


Välj bland miljoner titlar! Hon känner sig lura eftersom även hon köpte spelen till ett specialpris under Black Friday. Hon inväntar också leveranser från Bamba. Betalade extra för att få leverans dagen efter (prioririterad leverans).


På Nordens största nätbokhandel väljer du bland över miljoner titlar och handlar dina böcker för upp till lägre pris jämfört med den vanliga bokhandeln. Använd din rabattkod på kurslitteratur, skönlitteratur och mycket mer. Fri frakt över 1kr.


Gratisfrakten ger dig fri leverans vid köp över kr och den tar i vanlig ordning 2-arbetsdagar att komma fram. Har ett flertal gånger beställt böcker via adlibris. Dock så har jag lika många gånger blivit missnöjd kring leveransen. Det tar otroligt lång tid att få leverans trots att böckerna finns i lager.


Andra företag som Dustin och Cdon. The latest Tweets from adlibris. Vi finns tillgängliga på Twitter vardagar mellan kl 8-17.


Jag började med att göra en beställning på en polaroidkamera, får mejl tillbaka dagar senare om att de är slut och att de inte kommer leverera varan. Gör en ny beställning på en annan färg och även för händer samma sak. Ta del av erbjudandet Hos Nordens största internetbokhandel får du som LO Mervärde medlem rabatt på redan låga internetpriser.


Rabatten gäller på böcker (ej kurslitteratur), ljudböcker, garn, leksaker, ja hela vårt breda och prisvärda sortiment. I dagsläget får du som student på dina inköp. LIBRIS utökad sökning.


Du kan shoppa från kategorier som maskera partydukning och partyspel. Bara för att nämna några. Köp dina böcker hos Nordens största bokhandel. Bokus säger betydligt fler dagar.


Jag bokade en stor mängd böcker november. Imorgon är det Lucia och jag har fortfarande inte fått en enda bok. Enkel betalning och snabb leverans. Jättebra att inkorgen sparar vad man lagt undan under en ganska lång tid så man kan ta sin tid att bestämma vad man vill beställa. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker.


Ad libris

Alibris is your source for new and used books, textbooks, music and movies.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg