måndag 2 december 2019

Roliga aktiviteter för vuxna stockholm

Som en minisemester till Frankrike. Boule, middag och spontanskratt! Välj det som passar er bäst. Få ut det mesta av varje ögonblick på resan. Slipp krångel och boka i förväg.


Hitta de bästa upplevelserna, turerna och aktiviteterna för din resa med GetYourGuide.

Här hittar du aktiviteter till företagsevents, teambuilding, kickoffer, konferenser, möhippor eller svensexor – något för alla tillfällen. Vi tipsar om olika sporter som t. Ballbreaker eller O´Learys för att kombinera både mat, dryck och aktiviteter – perfekt för familjen. Så som att testa nya upplevelser tillsammans med vänner eller med kunniga handledare. Vill du göra något roligt eller spännande men vet inte vad? Här tipsar våra annonsörer om allt från utomhusaktiveter och tävlingar inomhus för grupper och företag till stilla meditation.


Oavsett om ni planerar för en aktivitet på stan, eller om ni söker efter en gruppaktivitet att utföra på kontoret, har vi spännande koncept att erbjuda. Det här är upplevelserna för dig som vill ge bort något mer udda.

Som Wingsuit, Live Room Escape, Pole dance, Takvandring eller Provkör grävmaskiner. Många års erfarenhet och tusentals genomförda företagsevent gör det tydligt att en bra företagsaktivitet bygger på dessa grundpelare. Stockholm i sommar – roliga aktiviteter i. Kombinera exempelvis en omgång shuffleboar racing och bowling med ett besök i den amerikanska restaurangen. Aktiviteter för stora och små. Du behöver inte åka utomlands för att hitta spännande aktiviteter att göra.


Här får du tips på vad den svenska huvudstaden har att erbjuda i sommar. Vad sägs om att köra ubåt, leka stuntman, köra gokart nedför en skidbacke eller flyga i en vindtunnel med vindhastighet på 2km i timmen. Här finns över 2olika roliga aktiviteter att välja mellan. Helt enkelt något för alla. Fritid för alla syftar till att barn och ungdomar med funktionsnedsättning ska ha möjlighet att delta i fritidsaktiviteter utifrån sina egna förutsättningar.


Boka och läs mer om våra spännande aktiviteter. Utmana vänner, familj, kompisar, kollegor eller dig själv. Du kan ha hur kul som helst på Ballbreaker. Oavsett om du gillar racing, dart, bowling, bilbana eller något annat kan vi garantera en väl planerad aktivitet som är grymt rolig. Snabb och enkel köpprocess.


Boka de bästa rundturerna och aktiviteterna. Praktisk avbokning och kundtjänst dygnet runt.

Vågar du provsmaka drycken som kallas ”den gröna demonen”? Den här upplevelsen är inget för veklingar! RIB rundtur med sea-safari. Brunch-weekend på The Winery Hotel. Välkomna till en roligare värld!


Riktigt bra burgare för både stora och små, mycket tolerant stämning och barnvänlig personal. Stort plus för att det delas ut både kritor och pysselbok att roa sig med vid bordet. Vi har en stor erfarenhet av att arrangera roliga och nytänkande aktiviteter.


Alla koncept är framtagna av oss och aktiviteterna arrangeras med vår egen personal. Det gör att ni kan känna er helt säkra på att ni bokar en prisvärd aktivitet där vi går i god för kvaliteten – från början till slut. Lyxigt för oss alla, även om det är väldigt fint hemma i Sverige också nu.


En värld av gyllen höstlöv. En lista med mina bästa tips på kul aktiviteter för både stora och små inför veckan. Här är en av många roliga festlekar för vuxna som kan locka till skratt, irritation och lite allt möjligt. Den kräver lite påhittighet och planering. Förslag på namn kan vara, Hemliga uppdrag, eller nåt sånt.


Festleken blir allra roligast om det till festen är bjudna folk som inte känner varandra sen tidigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg