onsdag 4 december 2019

Vattentäta kontaktdon

Stryktåliga och vattentäta kontaktdon perfekta för skarvning av kabel i utsatta miljöer. För kabeldiameter: 75–mm². Kopplingarna har två stift och består av han- samt hondel.


Den passar kablar med kabelarea 35-mm². Vattentäta Mizu-Pkontaktdon.

De kännetecknas av minsta mått och högsta damm- och vattentäthet. USB-uttag dubbelt BLUE SEA. AMP kontakter för vattentät polig kabelanslutning som tål Ampere Perfekt för vattentät anslutning av LED eller Xenon arbetsbelysning eller projekt med Xenon konvertering där strömanslutningskabel till ballasten önskas förlängas, då AMP kontakten hanen passar i alla xenon ballaster av konverteringstyp.


Jag kan inte hitta några vettiga kontaktdon till mina elcykelprojekt. Dom behöver vara små, vattentäta och mellan till poler, det är inga höga strömmar att snacka om. På fordon finns ju rätt OK kontaktdon , kanske lite stora, men jag har inte hittat någon återförsäljare. Hos Diodhuset hittar kontaktdon till lampor Unik lampguide Stort lager Snabba.


Därför vill jag sätta vattentäta kontaktdon på sladdarna mellan svanhalsen och masten så att jag inte behöver dra i och ur kablarna genom svanhalsen och in och fibbla innaför undertaket varje gång man mastar på eller av.

Tips på var jag hittar lämpliga kontaktdon önskas. Att hitta rätt kontaktdon för ditt projekt beror på projektet eller den miljö där kontaktdonet ska användas. AC adapters, nätaggregat, batterieliminatorer, transformatorer. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av våra bästa erbjudanden! Mizu-Pär miniatyr kontaktdo av typen ledning-ledning av fabrikatet MOLEX.


Tudelad isolator och robust ytterhylsa för. LED strip med vattentäta kontaktdon , fullt dimmbar med Moled dimmer, för inom eller utomhusbruk i vattentätt utförande! Vi kan nu stolt presentera vattentäta kontaktdon från Gewiss, även i IP69K. IP69K säkerställer att vätskor inte kan tränga in, även i fallet med anmärkningsvärda trycknivåer vid höga temperaturer. Nu kan du tillåta användning av högtryckstvättar utan behöva oroa dig att vätskor eventuellt tränger in i produkten.


Runda kontaktdon i PRC-serien lämpar sig optimalt för en kompakt och säker kraftöverföring i fastighets-, industri- och utomhustillämpningar. Enhets-, kopplings- och fältanslutningarna öppnar upp för flera olika anslutningsmöjligheter för nästan samtliga tillämpningar som enhetsanslutning eller för energifördelning. Kontakter i små och stora storlekar, raka eller vinklade, gjutna eller som kan konfektioneras på plats: Detta och mer därtill är våra runda kontaktanslutningar.


Allihopa behöver bestämt det utav de aktiviteter de måste ha varje dag. RF-Kontakter till 65GHz kontakter. Strömbrytare vattentät IP65.


Kontaktdon för RF-området, både gänglåsning och push-on.

Max belastning 16A vid 12V. Praktisk och högvärdig kabelkoppling för att snabbt och smidigt kunna laga, koppla eller förlänga. Denna typ av kabelskarv utvecklades för användning i hemmet, på gården eller i trädgården.


Allsidigt användbar kabelkoppling. Du har hittat Nordens ledande leverantörer av vattentäta kontaktdon , som är ett slags fästdon. I Nordic Suppliers finns även leverantörer av EMI-skärmade kontakter, friktionskontakter och anslutningsdon med sicksackskontakter, som också är fästdon. Inget verktyg krävs för montering.


S-märkt och godkänd för 4V.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg