måndag 2 december 2019

Röd concealer

På KICKS hittar du de största varumärkena inom makeup och hudvård. Snabb och billig frakt. Mörka ringar, röda toner, ojämnheter och finnar blir ett minne blott med en bra concealer. Vi har testat och utser bäst i test och ger tips för perfekt hy.


Under ögat behöver du en rosatonad concealer som är ljusare än din hudton.

Här är en flytande concealer att rekommendera för att undvika ett kakigt resultat eller att concealern lägger sig i linjerna under ögonen. Färg kan antingen användas ensam som en vanlig concealer eller för att ljusa upp huden, eller ovanpå någon av de andra färgerna för extra täckande resultat. Ni har väl inte missat den stora trenden att byta ut sin concealer mot ett rött läppstift under ögonen?


Jag har sett det här lite överallt och kände att jag var tvungen att testa detta så här nedan får ni se hur det verkligen fungerade! Här lade jag en gul concealer för det korrigerar lila ringar och ett rött läppstift. Grön concealer - Döljer när du har rodna rosacea, är röd runt näsan, röda finnar och röda märken i ansiktet.


Orange concealer - Döljer mörka ringar under ögonen som drar åt blått, mest lämpligt för dig med en mörkare hudton.

Med hjälp av en concealer kan man lätt som en plätt täcka bland annat finnar eller mörka ringar under ögonen. Det finns både flytande och fasta, mineral och mousseconcealers. Allt för att man ska hitta just rätt. Conceal är engelska och betyder dölja. När du ska täcka blemmor är det att föredra en concealer som ligger så nära din egen hudton som möjligt och under ögat bör du välja en ljusare ton än din hudton.


Grönt är kontrastfärg till rött – en del smink har därför gröna pigment i sig. Har du en rödtonad hy ska du därför satsa på gultonade produkter när det kommer till val av både foundation och concealer. Detta är ett riktigt powerpaket till concealer som effektivt döljer det mesta, från mörka ringar till röda partier. Vill man så går det att komplettera med grön, gul eller lavendelfärgade concealers i samma linje för att kunna använda produkten på ett ännu mer effektivt sätt. Storsäljande mascara som levererar.


Limited Edition kit - Stor favorit. För att täcka röda blemmor på bästa sätt ska du först gå loss med den gröntonade concealern med en ren pensel på den röda blemman. Det ska bara vara på just det röda området, inget runtomkring.


Därefter kan du använda en bomullspad och försiktigt dutta på en flytande concealer som matchar din hudton. Dölj mörka partier och fläckar eller framhäv dina bästa drag med vår serie nyanser och formulas som kan användas med eller utan foundation.

Highlighting concealer , lätt concealer , concealer under ögonen, concealer med hög täckning eller kanske färgkorrigering med grön concealer ? Maybelline New York har matchningen för just ditt behov. Den kan dölja mörka ringar under ögonen, neutralisera röda nyanser, dölja små finnar eller bara användas för att ljusa upp vissa delar av ansiktet för en piggare look. Oftast appliceras concealer runt ögonen för att ge en mer vaken blick. En concealer kan användas till en massa saker!


Med rätt concealer kan du dölja allt du vill. Få saker är så tråkiga som mörka ringar under ögonen, eller att drabbas av en finne röd som ett stoppljus. Oavsett hur du sminkar dig i övrigt så kommer dessa ovälkomna detaljer att förstöra din utstrålning. Men var bara lugn, det finns hjälp.


För att neutralisera rödfärg på kinder, näsa och haka använder du en concealer i lite gulare nyans. Börja med att applicera två olika concealer. Mörka ringar under ögonen trollar du bort med en concealer som är några nyanser ljusare än din hy.


Arbeta in din concealer på kinderna med fingertopparna i mjuka cirkelrörelser. Den kan hjälpa dig att dölja mörka ringar under ögonen, dämpa röda nyanser som t. Och den här ansiktsprimern är ungefär som en dagkräm med mintgröna pigment, och det är därför den är så bra mot röda områden. Till skillnad från en grön concealer så blir denna inte helt grön på områden som inte är röda , så man kan ha den i hela ansiktet även om man inte är röd överallt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg