onsdag 21 februari 2018

Veterankraft luleå

Vi erbjuder ROT och RUT-jobb. Se information om Skattereduktion! Duktiga seniorer med stor kunskap. Se var vi har våra lokalkontor! Se våra referenser och få mer info!


Veterankraft luleå

Hantverk, trädgår barn, städ etc. Veterankraft Luleå gör vardagen enklare för dig som privatkund och företag. Vi kan hjälpa till med det mesta. Kontakta oss redan idag för mer information! Med ROT- och RUT-avdraget betalar du bara respektive av timkostnaden!


Vi hjälper dig som privatperson med det mesta i trädgården och i hemmet. Startsida Karta Vägbeskrivning. Vi jobbar mot privatpersoner med hushållsnära tjänster, t ex städning, barnpassning, läxläsning, trädgårdsarbeten samt hantverksjobb.


Veterankraft luleå

För oss är inget uppdrag för litet eller för stort. När du använder vår webbsida godkänner du det, så läs gärna mer om vad cookies är och hur de funkar i vår cookiepolicy. Vårt prisbelönta team arbetar både mot privatkunder och företag.


Lokal bemanning för företag, privatpersoner och föreningar. Enstaka under kort tid eller abonnemang under längre tid. Till alla våra kunder privat såsom företag och till alla våra proffsiga VETERANER önskar vi en riktigt God Jul. Idag finns vår verksamhet etablerad på de flesta orter runt om i landet, från Luleå i norr till Ystad i söder.


Vi är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Hur kan vi hjälpa dig? Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor.


Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Luleå Näringsliv samordnar alla goda krafter för att skapa de bästa förutsättningarna för företagen i Luleå. Vi är den gemensamma organisationen för det lokala näringslivet, Luleå kommun och Luleå tekniska universitet. Hitta och få information om snöskottning i Luleå och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.


I dag har han 1arbetssugna seniorer inskrivna i sin vikariepool. Jobb - Uthyrning - Rekrytering. Testa hur bra ditt företag syns på internet. Sökresultaten fortsätter under annonsen.


Ansluter du dig till oss, tillhör du dessutom ett av Sveriges snabbast växande företag. Veteraner har lång erfarenhet att luta sig tillbaka på och därmed blir startsträckan kort när de ska påbörja ett uppdrag. Bemanningsföretaget vill slå hål på myten om att de som är över år inte är anställningsbara. Storgatan Luleå - företag, adresser, telefonnummer.


Veterankraft luleå

Som behovsanställd jobbar du på uppdrag för oss och får ett personligt engagemang med ett lokalt nätverk för bemanning av såväl enkla som avancerade tjänster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg