fredag 16 februari 2018

Stena line fredrikshamn göteborg

Vill du resa bekvämt och samtidigt ha det gott. Fartygen är utrustade med alla faciliteter du behöver för att få en riktigt bekväm resa. Parkera bilen på däck och njut av en skön resa till havs. Information om tidtabell och aktuella avgångs- och. Använd lågpriskalendern för att hitta de lägsta priserna för resa med färja till Danmark.


Välj mellan Economy-, Flexi-, och Premiumbiljetter.

Alla fartygen är utrustade med de faciliteter, som man behöver för att få en bekväm resa. Book now for travel between Frederikshavn and Gothenburg. Funderar du på att ta färja över till Danmark? Laivan ravintoloissa, kahviloissa, baareissa ja myymälässä voi tehdä ostoksia Visa ja Mastercard -luottokorteilla. Vi begav oss till Danmark på studieresa där vi under tre dagar reste runt och testade på allt som Jylland har att erbjuda!


Göteborg er forsinket på grund af dårligt vejr. Grenaa er forsinket på grund af dårligt vejr. Ny ankomst er estimeret til kl.


Neben Fährrouten in Nord- und Ostsee bietet das Unternehmen ein vielseitiges Angebot aus Städtereisen und Kurztrips in nordeuropäische Metropolen.

Vælg mellem økonomi, flexi eller premium - forskellige prisniveauer med forskellige fordele. Ta båten över mys till det med räkmacka och öl. Boende bokas även det på stenaline. Smidigare än så blir det inte för en toppen semester.


Skal du med færge Norge eller færge til Sverige? No special control added. Startsida Karta Vägbeskrivning. Väl i Fredrikshamn finns gott om parker för picknick kvällen kan avnjutas på en av de många trevliga restauranger. Så vackra stränder att riktigt smultronställe.


Hej, Visst finns det saker att göra för barnen men själv tycker jag att den resan är rätt seg och försöker alltid att boka snabbfärjan - då sparar du en timme. Nu efterlyser rederiet den fyrbente Kattegattseglarens husse eller matte. Lisaks mugavale keskkonnale, suurepärasele toiduvalikule, kaubandusele ja laste meelelahutusele teeb meie abivalmis meekonna hea teenindus teie reisi täiuslikuks.


Här väntar vår buss som bekvämt tar oss mil till hamnstaden Hirtshals där vi stiger ombord på den nybyggda färjan Norröna, vårt hem den kommande veckan. Vi checkar in i våra hytter och Norröna startar sin resa kl. Ta båt fra Gøteborg til Frederikshavn, med spennende destinasjoner som LEGOLAN Skagen, Aalborg og Århus i passe kjøreavstand. Stena Danica till Fredrikshamn. Effektiviteten kommer öka avsevärt vilket gör oss mer flexibla och snabba i våra leveranser av bränsle ut till fartyg i Skagerrak och Kattegatt.


Placeringen i Fredrikshamn betyder också att vi kortar avståndet till området där de flesta bunkringarna sker. För många är resan dit med färjan det stora målet, det är inte så konstigt eftersom du kan roa dig, äta gott och shoppa ombord på danmarksbåtarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg