måndag 19 februari 2018

Asfaltkitt

Konsistensen är pastaaktig. Den är avsedd för reparation av sprickor, hål, otäta anslutningar och skarvar i asfaltbaserade tätskikt. Ofta används den före underhåll med Takmassa. Icoflux Kallasfalt 20liter Icoflux Kallasfalt används för fuktisolering av mur- och betongytor ovan och under mark. Kittet är baserat på mjuk specialasfalt, fiber- och fillermaterial.


Går utmärkt att använda på papp, plåt, betong och trä.

Olika beroende på tjocklek. Borsta den skadade ytan ren från lösa partiklar. Appli­cera därefter asfaltkittet med hjälp av spackel eller styv pensel.


Eventuellt kan förstärkning göras med väv som trycks fast i kittet. Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben. Kontrollera din e-postadress. Bitumenbaserad fiberarmerad takmassa för läggning av fogfria tätskikt vid renovering av papp- och plåttak. Kall massa som inte behöver värmas.


Förra året fixade jag till det runt brunnen i vändplan som vi delar med grannen, använde kallasfalt från Jula och asfaltkitt från ByggMax för att limma kanterna.

Initialt var det mjukt men nu ett år efteråt är det stenhårt. Fiberarmerad asfaltbaserad produkt i pastakonsitens. Avsedd för reparation av papptak som ska behandlas med Mataki Takmassa.


Fäster på fuktiga ytor. Torktid: Beroende på tjocklek. Icopal asfaltsklister 5liter Icoklister används för skarvklistring av spikad underlagstäckning och för annan provisorisk tätning av underlagstäckning. Baserat på mjuk specialasfalt, fiber- och fillermaterial. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Användes på papp, plåt, betong och trä. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Information Kitt baserat på mjuk specialasfalt, fibrer och fillermaterial. Förvaras i rumstemperatur dygn före användning.


Svart fiberarmerad och gummiförstärkt asfaltmassa för tätning och underhåll av större takpappssytor. Jag har använt asfaltkitt (trebolit) för att jämna till några stenkanter så att de ska bli näst intill helt plana men samtidigt hårda nog för att kunna vila en styv plåt och några stenplattor (cm) mot dem utan att det blir större glipor. Jag vill inte ha en massa kladd på plåten och stenplattorna. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta.


Allt till ditt byggprojekt. Handla tryggt online hos Bolist. Lagning och fogfyllning för att hindra större skador att uppträda.

Här hittar du billiga. För skarvklistring vid spikning av takpappsvåder på trätak. Starkt bindande asfaltkitt som ger mycket hållbara och täta skarvar.


Asfaltbaserad produkt i pastakonsitens. Kan även användas för tätnings- och lagningsarbeten där ett tunt, smidigt och elastiskt kitt erfordras. Klisterasfalt ersätter varmasfalt vid bl.


Välkommen till Granngården! Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter för djurägare, trädgårdsfixare och lantbrukare – allt för det Jordnära livet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg