fredag 9 februari 2018

Stort doslock

Stort doslock

Finns det större än 100mm doslock ? Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Dosan är försedd med roterande monteringsring. Den medföljande distansringen används vid enkelgips (mm). När jag tog bort lampan i taket och skulle sätta dit ett doslock så visade det sig att det är en gammal dosa där man varken kan skruva dit locket eller använda snäppfäste. Visade sig även att hålet i taket för dosan är för stort så även fast jag kunnat använda ett doslock så hade det varit för litet för att täcka hålet.


Vad du får göra själv med el hemma Rätt kunskap och försiktighet är viktigt vid allt arbete med elektricitet. Tillbehör som passar till apparatdosor, kopplingsdosor och andra eldosor. Doslock med snäppfäste. Vi på LEDshopen kan Infällda och utanpåliggande dosor!


Handla direkt på nätet, fri frakt vid köp över 5kr. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Täcklock 110mm för kopplingsdosa, med fästskruvavstånd 78.


Levereras med tätningsdamask för kapslingsklass IP44. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. DOSLOCK KDL Skruvfastsatt Ø 10 KDL, kopplings.


Små detaljer som kan göra stor skillnad Utrustning som en apparatdosa och helt vanliga eldosor avgör var i ditt hem du kan placera lampor och använda elektriska apparater. En genomtänkt placering innebär att du slipper riskera att snubbla över fula förlängningssladdar. När det gäller el måste man tänka efter lite som hemmafixare.


Stort doslock

Vad gäller beträffande fastsättning av doslock över kopplingsdosa i bostäder? Så mår våra hus, men de visar inte på någon större samstämmighet. Ett alternativ är att hitta en disk som är stor nog att täcka skadan (alltså helt plant på båda sidorna) och limma fast det på ett vanligt täcklock och sätta upp. Kanske kräver lite arbete för att få det att sitta plant mot taket (borde ju bli en millimeter eller så extra av att ligga ovanpå varandra). En eldosa som inte ska användas för stunden är inte bara att ta bort.


Som du nu förstår så ligger det många sladdar bakom varje apparatdosa som sedan fortsätter bort i väggen och vidare till bostadens el-central. Istället så ska du använda ett doslock för att täcka kopplingsdosan. Anslutningslock för kablar. För montage på apparatdosa med 60mm fästskruvavstånd. Med nipplar och dragavlastare för kablar med 9-16mm diameter.


Stort doslock

Hitta bästa pris för ett stort urval produkter. Stort urval av uttag för både tak och vägg. Letar du efter ett nytt tak eller vägguttag? Vi har prisvärda uttag från Gelia.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg