torsdag 8 februari 2018

Parlamentet 2016 tv4

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Se hela programmet och mycket mer på TVPlay! I höst firar programmet tio år - säsong tjugo - vilket är unikt för ett svenskt humorprogram.


Se klippet bakom kulisserna på söndagens inspelning. Snacksaliga och frispråkiga politiska röstfiskedueller är kärnan i det prisbelönta och folkkära Parlamentet. Programledaren Anders S Nilsson tar upp veckans hetaste snackisar som blir grund för hetlevrade debatter mellan det röda och blå laget. Sedan är det publikens tur att säga sitt med mentometerknapparna - vilket lag var roligast ikväll? Hon står sida vid sida med sina lagkamrater Petra Mede och Måns Möller.


Parlamentet är ett humoristiskt TV-program i TV, producerat av Jarowskij. Det bjuds på hetlevrade debatter, galna improvisationer och populistiska utspel. Komikern och influencern Johanna Nordström gör premiär i Parlamentet. Flera av TV:s följare på Instagram har kommenterat nyheten.


I det andra laget är Eva Röse tillbaka tillsammans med Babben Larsson och Ankan Johansson. Man vill se Robert Gustafsson, skriver en annan. Nu kan du se Parlamentets inspelningar, en hel timme underhållning med våra bästa komiker.


Det kommer bli en massa skratt och det blir den bästa starten på helgen. Så öppna kalendern och beställ dina gratisbiljetter! Inspelningen sker i Filmhuset. På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app.


Parlamentet 2016 tv4

Prova veckor gratis - utan bindningstid! I programmet parodieras politiskt käbbel mellan partierna vilket är byggt på mer eller mindre spontana utspel och svar från medverkande komiker. The current presenter is Anders S. Frispråkighet och snabba repliker premieras. Lagen siktar både högt och lågt och ger med träffsäker ironi en humoristisk bild av dagens samhälle. Ingvar Kamprad dog för två dagar sedan.


Det var olyckligt att just det avsnittet sändes ikväll, säger Malin Willers, presschef på TV4. TV, är ett av kanalens mest populära humorprogram och så sent som i oktober meddelade TVatt man förlängt den pågående säsongen med åtta avsnitt. Dagordning i pdf-format. Agenda, per typ av händelse, i pdf-format. På söndagarna tar programledaren Anders S Nilsson upp veckans hetaste snackisar.


Parlamentet 2016 tv4

De ligger till grund för hetlevrade debatter mellan det röda och blå laget. Vi tar ett uppehåll i vår, säger producenten Roland Ulvselius till Nöjesbladet. Så här är det att vara singel.


Kritik mot att programmet var gubbigt hade då florerat ett tag. Nilsson tycker att den kritiken var både befogad - och obefogad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg