onsdag 7 februari 2018

Stor och liten taxi

Shoppa varumärket till kampanjpris idag! Aktuella kampanjer Hemelektronik! Synkronisera dina resor med GetYourGuide och hitta oförglömliga upplevelser.


Bekväm avbokning fram till timmar innan din aktivitet — utan konstigheter. Här hittar du leksaker för alla åldrar.

Oavsett vad du söker så tror vi att du hittar det! Med vårt breda koncept skall vi göra allt för att hjälpa er med persontransporter, budtransporter m. I vårt koncept finns allt ni önskar vad det gäller taxi. Läs mer om detta under flikarna ovan. Ett snabbt och säkert sätt att färdas för dig över år.


Förbeställ taxin en timme före resan – Du blir hämtad och lämnad vid dörren – rabatt vardagar – – rabatt övrig tid. Seniortaxi gäller alla dagar.

Obs, gäller bara i Skutskär, Sandviken och Gävle. Verksamhetsbeskrivningen för. Hitta och få information om taxi i Gävle och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Boka för upp till personer. Ni slipper krångliga anslutningar, dyra parkeringar och dyra tåg.


Där arbetar idag personer med växel och administration. Bollen ( Liten ) representerar barnasinnet, nyfikenheten och behovet av lek för liten och stor. Leksaker är den produkt som mer än någon annan är förknippat med glädje. Få tag på dina favoriter till kampanjpris! Med GPS kan vi ständigt se var bilarna befinner sig och därmed ha en högre servicegrad och effektivitet.


Syftet med tekniksatsningen är att kunden skall få bättre och snabbare service samt att bilarna blir effektivare och spara onödig tom körning. Status, adress mm för Taxi Stor. Vi har allt för lek och aktivitet!


Handla leksaker, spel och barnkläder enkelt online idag. Det ska vara lika kul som enkelt att handla hos oss. Taxi Stockholm har ett antal bilar utrustade med vit registreringsskylt vilket betyder att de erbjuder resor för skolbarn, äldre eller funktionsnedsatta enligt avtal.

När du är ute och reser vill vi gärna underlätta för dig. Flygplats- och tågservice. Vi tar dig till terminalen i lagom tid och välkomnar dig på plats när du anländer.


Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska. För att redigera dina företagsuppgifter, så krävs det att du registrerar ett kostnadsfritt företagskonto på under minut. Du kan då lägga till en företagsbeskrivning, branscher, hemsida och e-post - helt gratis! Det är helt gratis och självklart är du anonym när du söker. Vi lagar näringsrik och god skolmat från grunden varje dag och har en stor stolthet i det vi levererar.


Matglädje ska genomsyra allt vi gör. Dessa är giltiga i dagar. Ta en titt, här finner du allt för såväl liten som stor. Du känner säkert igen företaget på symbolen med en stor och en liten figur, bollen och klossen.


Stor och Liten uppköpta och de många butikerna i Sverige bytte namn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg