måndag 19 februari 2018

Sk mat och människor recension

Adventure Menu säger STOPP till kemiska tillsatser, konserveringsmedel och färgämnen. Färdigt att äta direkt ur förpackningen med en hållbarhet på år. Här kan du köpa friluftsmat.


Muggar, stekpannor, bestick m. Skotork, strumpor, mössor med mer.

Ett besök hos oss ska kännas enkelt, glatt och personligt. Här serveras mat och dryck med avstamp i den svenska mat och smaktraditionen. Menyn är baserad på ett femtontal rätter där vi har satt ihop tre olika smakmenyer med passande paket av drycker. Rätter och menyer med råvaror från säsong och vårt svenska matarv.


Funderar du på något kan du fråga kockarna direkt, det finns inga väggar kring köket. Maten lagas i princip mitt i den intima matsalen och ibland serverar kockarna själva stolt sin tallrik direkt till dig. Köket är svenskt, menyn säsongsbaserad och bygger på råvaror från närområdet.


Här finns såväl à la carte som smakmenyer på fyra till åtta rätter, vi bestämmer oss för en fyrarätters för 5kronor.

Vi njöt i fulla drag av fantastisk mat och dryck,. Göteborg, Sverige på TripAdvisor. Mandelkakan ackompanjeras av brynt smör och vaniljskum.


Kombinationen av syra, sälta, sötma och kyla tilltalar oss. Alla rätter är vackert upplagda och kockar och servitörer hjälps åt med att proffsigt presentera mat och dryck. Det stressas dock lite för mycket mellan köket och oss för att vi ska vara helt nöjda.


Därför har vi valt att arbeta med vinbönder som brinner för sitt yrke och levererar kvalitet, många gånger arbetar de även ekologiskt och värnar om marken de lever av. Enkelt, glatt och personligt är mottot och den smakfullt designade restauranglokalen, kliniskt ren från ansträngd storytelling och krimskrams, har dessutom fått arkitekturpriset Guldstolen. Köp presentkort som gäller på samtliga av Götaplatsgruppens restauranger, TOSO, Mr. Här gäller säsongsanpassade svenska råvaror av toppkvalitet i avslappnad och sober miljö. Menyn följer säsongskiftena och utbudet ändras efter årstid.


Restaurangen arbetar mycket med svenska råvaror och smaker. Reviews Wonderful food and atmosphere. We were a mixed group. Buy gift cards that apply to all of Götaplatsgruppens restaurants, TOSO, Mr.


Tidigare har man gjort matplatser av baren, så antalet sittplatser är nu maxat.

Avslappnad men korrekt service. Besök vår hemsida där du hittar all plats information du. Med ett helt nytt koncept vill ägarna skapa en restaurang där de bästa svenska råvarorna med en nära koppling till säsongskiften står i centr. Nu kan vi inte hålla oss längre!


Efter en fantastisk start i våras öppnar nu alltså Stefan Karlssons nya restaurang igen idag efter sitt sommaruppehåll. Thatsup är Sveriges största krog- och nöjesguide. Här hittar du stans guldkorn, oavsett vad du är ute efter. Glada och förväntansfulla hälsar kockarna och serveringspersonalen dig som gäst välkommen in till en mycket smakfull och unikt inredd restaurang.


Lokalen är ett totalrenoverat glasmästeri och miljön är både spännande, unik och exklusiv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg