fredag 16 februari 2018

Usa största hangarfartyg

Upplev storslagna USA på egen hand. Få en skräddarsydd resa här! Res till Tropiska Öarna i Hawaii. Vill du Köra själv i Florida? Få Specialsydda Offerter på Resor!


New York med sol och bad i Florida.

Res runt i Kalifornien Exklusivt. Lev den Amerikanska Drömmen Nu! USS Wolverine (IX-64), ibland kallad Seeandbee och USS Sable (IX-81), också känd som The Greater Buffalo, var konverterade hangarfartyg och hade inte resurserna som andra hangarfartyg så dessa två användes på de Stora sjöarna för utbildning och skrotades senare. Nimitz-klass är en fartygsklass bestående av atomdrivna hangarfartyg i amerikanska flottan. Typfartyget i klassen är döpt efter amiralen Chester W. USS Gerald Ford-klassen ska under de närmaste åren fasa ut de äldsta av USA :s tio hangarfartyg i Nimitz-klassen.


Maktbalansen rubbas och gapet till USA krymper snabbt när den kinesiska militären expanderar och bygger ut flottan med både nya hangarfartyg och ubåtar. Men det är osäkert hur vältrimmad den kinesiska militären egentligen är. Världens största och dyraste krigsfartyg, det amerikanska hangarfartyget USS Gerald R For dras med stora problem, enligt ett PM från Michael Gilmore, försvarets chef för tester och utvärdering, som Bloomberg och CNN kommit över.

Kostnaden beräknas till motsvarande miljarder kronor. USA är världens utan jämförelse största militärmakt men när det gäller hangarfartyg blir de rejält slagna av lilla Sverige. Ytterligare två hangarfartyg är under konstruktion, CVN-George H. Bush, den sista i Nimitzklassen, och CVN-Gerald R. Ford den första i nästa generations hangarfartyg , och fler i Fordklassen är planerade. Hangarfartyget USS Gerald R. USA har under ett antal år hållit på att bygga en ny typ av hangarfartyg för att byta ut de nuvarande skeppen som byggdes på 70-talet.


Det första skeppet är nu färdigbyggt även om det är två år kvar innan det får se aktiv tjänst och The Verge har fått ta sig en titt på monstret. Gratis offert på USA-resor här! USA :s är kärnkraftsdrivna och har separata start och landningsbanor. Ford är amerikanska flottans nyaste hangarfartyg.


Under måndagen offentliggjorde Microsoft-miljardären Paul Allen att han tillsammans med ett team av upptäcktsresenärer hittat vrakdelar på Korallhavets botten. Mindre hangarfartyg , helikopterhangarfartyg, så kallade Landing Helicopter Dock (LHD) är en variant av hangarfartyg som bara kan hantera helikoptrar och STOVL-flygplan. USA :s industrier kunde ersätta förluster mycket snabbare än Japans. Det blev hangarfartygs-flyg och ubåtar som säkerställde USA :s slutseger mot Japan.


Vilka två hangarfartyg överlevde andra världskriget 2? De största örlogsfartyg i USA : S historia (förutom det gamla trä segelfartyget USS Constitution) var hangarfartyg , USS Enterprise. Det är bland annat därför de vill öva upp sin kompetens att hitta ubåtar som Gotlan som är något helt annat än de betydligt bullrigare och större sovjetiska atomubåtarna under kalla kriget. USA uppger att ett nytt hangarfartyg anlänt till Arabiska havet och att ytterligare ett är på väg till regionen, men förnekar koppling till Iran.

Förflyttningen av marina enheter sker vid en tidpunkt då spänningen ökat mellan USA och Iran, som hotat stänga Hormuzsundet, världens största oljefarle om USA :s och EU:s sanktioner stoppar landets oljeexport.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg