tisdag 13 februari 2018

Icas egna varor sortiment

Icas egna varor sortiment

Bland ICAs produkter hittar du färska svenska mejerivaror och måltider, smarriga tacoprodukter, UTZ-märkt kaffe, ett stort utbud av glutenfria produkter, rengöringsmedel och hund- och kattmat för familjens fyrbenta medlemmar. Här läser du också mer om Utmärkt Svenskt som är ett unikt sortiment av kött med jämn och hög kvalitet. Här får du information om våra olika varumärken.


Här finns något för alla oavsett om du är intresserad av vårt ekologiska sortiment ICA I love eco, vårt billigaste sortiment ICA Basic, vårt bredaste sortiment ICA eller våra blöjor. Vi vill att du lätt ska hitta det du behöver och få inspiration i vardagen. Därför finns våra egna märkesvaror för alla stunder. Varje vara gör skillnad på sitt sätt.


Vi har samlat inspiration och smaker från hela världen och förpackat dem enportionsrätter, färdiga att tillagas direkt från frysen. I vårt sortiment i samarbete med Oumph! Tanken med vårt eget sortiment är att ge dig friheten att välja varor efter såväl hjärta och mage som plånbok. Men alltid med kvalitet i kassen. Vi strävar också efter att ta hänsyn till människor, djur och miljö när våra egna varor produceras - därför har vi ofta kvalitetskrav som är tuffare än både lagstiftning och branschstandard.


ICAs satsningar för att stödja kundernas hållbara val i Sverige syns framför allt i försäljningen av ekologiska frukter och grönsaker. Andelen ekologiska varor är högre i ICAs eget sortiment än i övriga sortimentet. Bland annat har fossilbaserade plasttråg och förpackningar till ett antal grönsaker och frukter under kvartalet ersatts med alternativ i papp eller växtbaserad plast. Konsumenterna ser märkesvarorna som ett prisvärt alternativ, men de tycker också att det är positivt att det går att hitta varor i vårt eget sortiment som andra leverantörer inte har, säger Icas vd Per Strömberg som förklaring på varför de säljer mer av den här typen av varor. Många har försvunnit ur sortimentet och nya märken har tillkommit.


This feature is not available right now. Please try again later. Mer svenskt i ICAs mejerisortiment.


ICAs arbete för att öka andelen svenska varor i sortimentet fortsätter, nu med flera tillskott i mejerihyllan. ICAs ekologiska försäljning ökade med procent. Totalt ökade försäljningen med procent under året.


Vi utvecklar och driver ett attraktivt och värdeskapande EMV- sortiment till våra kunder. När man är för smart för sitt eget bästa! Gänget har gett nytt liv åt en gammal goding. Vi har gjort jobbet åt dig och på ett enkelt sätt förpackat tre. ICAs försäljning av ekologiska varor fortsätter att slå nya rekord.


Icas egna varor sortiment

Samtidigt som intresset för ekologiskt ökar fortsätter ICA att utveckla sortimentet. En mängd nya ekologiska produkter, har lanserats under året samtidigt som initiativ för att främja ekologisk hantering och produktion har utvecklats. Eldorado) står tillsammans med leverantörernas märken (Knorr och Blå band). Egna märkesvaror (även distributörsmärken, EMV, egna varumärken, private label, private brand med mera) kallas produkter som detaljhandeln säljer under eget varumärke, men inte tillverkar själva. ICAs egna varor är produkter som vi valt att sätta vårt.


Sex ICA-lastbilar, ombyggda till rullande kurslokaler, gav sig under våren ut på vägarna för att möta ICA-handlarna och informera om de egna märkesvarornas betydelse och profilering. EMV-rallyt för de egna märkesvarorna. En slags musikvideo med solig strandmiljö till en klämkäck låt om Icas egna ekologiska varor.


Full metal jacket Sonja får Ulf och Roger att snacka lite mindre och jobba lite mer. Tex Mex-filmen Personalen har gett butiken en mexikansk stil med Ulf och Roger på gitarr och Sonja bankande på en piñata.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg