tisdag 13 februari 2018

Badoo keresés név alapján

Hitta en partner snabbt här. Emberek a közelben és Keresés. Kattints adatlapodon a ceruza ikonra azon rész mellett, amit módosítani szeretnél. De én jelenleg nem találom a keresést.


Név alapján sajnos nem lehet keresni.

Hogyan lehet név alapján keresni? Badoo - Gyakori kérdések a témában. A beírt településnévnek természetesen teljes egészében egyeznie kell a keresett település nevével. A „ Keresés ” gombra kattintva azonnal megindul a beazonosítás. A fényképek alapján , illetve közvetlen a kép alá írt pár szavas ismertető ( Név , Kor, lakhely) alapján el kell döntenünk, hogy randiznánk-e az illetővel.


Amennyiben ez az információ nem lenne elég, a fényképek alatt a További info-ra kattintva az illető adatlapjának adatait is megtekinthetjük. Telefonkönyv cégkereső adatbázisában.

Csak kapcsoljuk be a mobil internetet és máris kezdhetjük a keresését. Nem kell már attól félni, hogy nem érünk oda időben egy címre, hiszen ha otthonfelejtettük az adatot, akkor a kereső ki fogja dobni a név vagy a telefonszám alapján a pontos címet, ahová éppen üzleti vagy magánügyben igyekszünk. Cégkereső - keresés cégnév szerint Cégkereső szolgáltatás Keressen minél több betűvel a pontosabb találatokért.


Elfogadom Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Miután választott, név szerint betűrendbe állítva megjelenik a partnerek listája. A kereséshez írja be a partner nevének egy részét a Keresés mezőbe, majd válassza az Indítás gombot. Ha bejelöli a További oszlopok választógombot, más mezőkben is kereshet, így például az osztály, a telefonszám és a hely alapján. A “ Név ” mezőbe, -ha nem tudjuk a telefonszám tulajdonosának teljes nevét-, töredékszó is beírható, amelynek legalább három karaktert kell tartalmaznia.


A kérdésre a választ a “ keresés kép alapján ” funkció adja. Fájlok és mappák tallózása — Fájlok kezelése és rendszerezése a fájlkezelővel. Ezt a funkciót használva, eredményként megkapjuk, hogy hol jelent meg eddig a kiválasztott kép és kis szerencsével megtalálhatjuk a kép első használóját, tehát magát a tulajdonost is. Ha címkenév alapján keres, próbáljon meg a tárgy, a feladó vagy egyéb kulcsszó alapján keresni.


Megjegyzés: Előfordulhat, hogy a címkét csak a beszélgetés egyik üzenete kapta meg, a keresett üzenet azonban nem. Használja a keresési operátorokat a keresési találatok szűréséhez. Ahhoz a keresett személyt megtalálja a Vodafone tudakozó rendszerében, adja meg a nevét, ehhez a név mező kitöltése szükséges, majd kattintson a keresés gombra.

Ha a telefonszámot tudja csak a személy nevét nem, akkor adja meg a telefonszámot, vagyis töltse ki a telefonszám mezőjét és klikkeljen a keresés gombra. Bank keresés számlaszám alapján ! Csak beírod az első számjegyet és megkapod a számlavezető fiók nevét, címét! A keresés akkor is eredménnyel jár, ha a megadott nevet nem teljes hosszában írod be, hanem csak a név elejét. Például, ha a keresőbe csak azt íro hogy Ág, akkor megtalálhatod az Ágnes, Ágoston, Ágota utónevű személyeket. A keresésnél a kis és nagybetű között nem tesz különbséget a keresőrendszer.


Vodafone tudakozó működése: A Vodafone online tudakozó felületén telefonszám, név , cím vagy irányítószám alapján is kereshetsz. A Keresési mód részen belül válassza ki a Keresés cím alapján menüpontot. Ha rámegyek badoos adatlapokra kiad közös ismerősöket. Egy emberke azt írta, hogy látja a keresztnevemet az adatlapomon, de nem mondta el, hogy csak, hogy a facebookot látja. Előfordul néha, hogy csak a kapcsolat neve, esetleg telefonszáma (egy nem fogadott hívás) van meg, a cég, akihez esetleg rögzítve van, nincs.


Erre a problémára nyújt segítséget a Partnertörzs ablakról elérhető Név keresés. A személyre négy paraméter alapján lehet keresni: Név : a személy nevében keres, akár részre is. Név (legalább karakter) Év, hó. A lekérdező-rendszer segítségével pillanatok alatt, kevés adatot ismerve is értékes információkhoz juthatnak a felhasználók a számukra fontos cégről, leendő üzleti partnerekről. A keresés találati listájában kategóriánként, csoportosítva jelennek meg az eredmények.


Ehhez a név mező kitöltése szükséges, majd kattintson a keresés gombra. Ha telefonszámot tudja csak a személy nevét akkor, adja meg a telefonszámot vagyis töltse ki a telefonszám mezőjét és klikkeljen a keresés gombra. Teljesen ingyen tudhatja meg kié az adott telefonszám, ki hívott fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg