tisdag 1 augusti 2017

Atg live gratis

Spela på trav och galopp hos ATG. Här kan du lämna in alla spel online och se livesändningarna. Läs också senaste nyheterna och se experternas speltips.


Från och med i dag kan du se alla travlopp live via datorn, mobilen eller surfplattan – utan att betala. Det här har våra kunder väntat på. Det blir så mycket roligare att se loppen live , säger Kent Öhlander, försäljningschef på ATG. Gratis onsdag-abonnemang. Spelbolaget jobbar för fullt för att förhindra framtida problem och har kallat in experter.


Nu kompenserar man alla kunder med att bjuda dem på gratis live -sändning fram till den juni. Alla vÃ¥ra tv-program som visats i TVfinns ocksÃ¥ tillgängliga och de publiceras cirka en timme efter att de visats i TV. Streama Trav och galopp direkt på webben och i våra appar.


Atg live gratis

Se hela programmet och mycket mer på TVPlay! Man registrerar sig enkelt via datorn eller mobilen och kan komma igång direkt (se faktaruta). Inträde på vardagstravet ska vara gratis , Vdagar och storlopp kan det vara ok med inträde. Det finns många olika alternativ för den som vill se trav på tv eller streamat.


Här hittat du de bästa TV-sändningarna och olika livestreams med travsport. Vi vill skapa Sveriges mest engagerande spelupplevelse och mötesplats för spel för våra kunder. Dantoto kan ni sedan kolla på ATG-live gratis.


Atg live gratis

Man skapar ett konto och man behöver inte sätta in några pengar för att kunna se på Racing Live. Du kommer också lätt åt alla resultat och rättningsfunktioner. Ladda ner ATGs app för den smidigaste spelupplevelsen! Här hittar ni mina Vtips och flera bra länkar med gratis travtips till Vinnehållandes intervjuer, analyser, kommentarer och rank till aktuell Vomgång. Se även Stalltipsen och information om banan.


Tips och information, samt direktsända tävlingar lunch, eftermiddag och kväll. Dessa sändningar kommenteras också på engelska och sänds till ett 20-tal länder i hela världen som spelar till de svenska loppen. Välkommen till Travsnack.


Atg live gratis

I detta forum snackar vi trav, travtips eller delar bara med oss av våra spel. Registrering är såklart gratis och går att göra direkt. Alla problem eller förbättringsförslag kan ni skriva i denna trå så fixar vi det antagligen! För er som själva vill spela så finns all information ni behöver för att börja spela poker på nätet.


Numera kan du tippa på hästar för generösare odds hos andra spelbolag och dessutom få välkomstbonus som ny spelare. Det mest populära spelet på hästar är V7 som ca en miljon människor spelar på varje vecka. ATG -ombud och på ATG.


Vi är den naturliga mötesplatsen för dig som älskar trav.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg