onsdag 30 augusti 2017

Festklädd 2016

Se det stora utbudet av festkläder hos Bubbleroom. Stort urval av de senaste trender! Om oss Damernas Värld ger dig koll på allt inom mode och skönhet. Från trenderna och plaggen som gäller just nu (och hur du stylar dem stilsäkert!) till.


Ikväll är det världspremiär för Mamma Mia! The Party på Tyrol i Stockholm. På inbjudan står det Klädsel - Sommarfest och därmed ser jag ut så här. Vi älskar att gå på fest. Bäst av allt är kanske trots allt att få välja outfit.


När det vankas party väljer vi festkläder. Den här helgen är en bröllopshelg! En gammal skolkamrat som har hittat sin drömkvinna och nu firar vi i dagarna två. Håller med om att man vill vara varmt klädd! Jag fryser allti så det här med att ha på sig tunna fina klänningar med tunna strumpbyxor gör bara att jag känner mig obekväm.


Festklädd 2016

Min outfit för kvällen Vitt och brunt i olika nyanser, känns fräscht och med lite glitter på blusen blir det en extra touch av fest. Det motsvarar att procent av orden är vanligare. Här är outfiten jag hade på mig i lördags. Klänningen kommer från Nelly och kavajen från Karen Millen. Mörk kostym, högtidsdräkt eller kavaj – det är inte helt lätt att veta hur man ska klä sig som gäst på vårens och sommarens stundande fester och bröllop.


Vi reder ut klädkoderna. December månad bjuder på flera högtider och festligheter att klä upp sig. Malina och de fina sidenklänningarna från Greta Jag letar sommar och bröllopsfestklänningar till de fina festerna som väntar. Snyggast på festen blir du garanterat i den här superfina klänningen med tranparenta, paljettbroderade ärmar.


Mamma, den här helgen ska jag vara festklädd hela helgen, skoldisco ikväll, tjejkalas imorgon och födelsedag på söndag. Rutigt, rött och glittrande silver – Baaam guidar dig genom höstens hetaste trender. Här hittar du frisyrer och inspiration för kort hår, långt hår och trendklipp som lob, bob och page. Vi tipsar om de hetaste hårvårdsprodukterna och.


Shoppa nya heta festklänningar hos nelly. Välj bland mängder av festklänningar i olika modeller och färger från. På posten idag kom det ett litet paket till Max. En liten söt festklädsel som killen kan ha när det ska firas. Vasa stad en arkitekttävling där man sökte ett koncept för vad man skulle göra av området kring Fiskstranden.


Arkitekten Ann-Charlott Hästö, entreprenören Johanna Stenback och kocken Michael Björklund lämnade in det vinnande förslaget, ett utkast till det som skulle komma att bli Fiskets hus. Festklädd publik med mycket hög kändiskvot och drottning Silvia på hedersplats. Förväntningar i salongen.


Men Fantomen levererade Stockholms-versionen är lika storslagen som i London, lika effektfullt iscensatt som i New York och Andrew Lloyd Webbers numera välbekanta musik framförs av riktiga musiker i orkesterdiket”, skrev Expressens Anders Björkman i sin recension. Har haft på mig lite kläder de senaste dagarna, som man vanligtvis har. Fint att vara festklädd på en måndag tyckte jag. Förutom de irriterande människor som alltid dyker upp med precis rätt sak på sig och får alla andra att känna sig sunkiga, fula och fel, tror jag att det finns. Klädkod är regler för hur människor bör vara klädda.


Festklädd 2016

Reglerna kan variera mellan olika platser och kulturer men är i de flesta fall uppenbara och behöver inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg