tisdag 15 augusti 2017

Bonde söker fru 2016 sigrid

Hon kände varken passion eller kärlek för någon. Jag önskar jag tagit mig en funderare tidigare innan jag träffade någon, säger hon. Hon gör det med förhoppningen att komma närmare sina brevskrivare.


Det kanske möjligen är en chans att komma närmare varandra och få lite mer intim tillvaro, säger hon i programmet. Jag hade varit singel ett tag när jag anmäldes. Det är tufft att bo ensam på gården och sköta allt själv.

Min kollega hade ju sett det på nära håll under en längre ti och hört mig klaga. Första symptomen kom när hon var som mest välträna men hon var påverkad av ett hektiskt år med åtaganden och stress. Hon strävade efter att räcka till för barnen, tävlingar och. Efter en passionerad natt tillsammans med Erik Bäckman, 2 och det drastiska beslutet att skicka hem alla friarna, så hittade hon till slut kärleken i miljonären Pär Masens, 48.


Sigrid och företagaren Pål Mases, 4 träffades redan i våras på en hästtävling. I castingprogrammet träffar Linda Lindorff alla nio bönder som berättar mer om sig själva, sina förväntningar och förhoppningar inför sommaren och framtiden. Per Sundin, år, får- och skogsbonde från Västanede i Jämtland Per är en jämtländsk karlakarl med glimten i ögat!


Efter en utmanande dag med mycket nervositet föll två av bönderna för varandra. Då ska du självklart söka !

Det betyder inte att jag kan vara väldigt ledsen och nere. Bonde söker fru -profilen Sigrid och Pål Mases har gjort slut. Har man inte kärleken så är man ju ensam. Sigrid är ensamstående trebarnsmamma till Cecilia, 1 Emilia, 1 och Olivia, 9. Fört hamnade hon ett kort romantiskt äventyr med Erik. Sigrid blev rikskändis när hon dejtade män i tv.


Sen kom plötsligt miljonären Pål Mases in i bilden. I dag är Sigrid singel igen. Inte heller grisbonden Erik gick hem hos Sigrid , trots en het kärleksnatt. Men plötsligt hände det.


Bönderna är mitt i det nervösa speedejting-momentet och Linda tar reda på hur det går till bakom kulisserna. Sigrid Bergåkra berättar nu om sexlivet med nya pojkvännen Pål Mases. Länge såg det ut som om hon inte skulle finna sin stora kärlek.


Hon hade sedan innan programmet tre döttrar med sin exman. Erik: Alltså killen är år! Man måste inte gifta sig då. Fast det kanske är dåligt med ligg-material i Dannäs?


Sigrid : Jag förstår att killarna inte tog det så bra.

Rickard Boström, Anders Berglund och Bertil Hagqvist fick packa sina väskor och lämna gården. Alexander och Madeleine gästar studion och berättar om dramatiken som gjorde att deras resa nästan inte blev av. Vi får även reda på hur det kändes för Jimmy att släppa jobbet på gården och hur romantisk resan till Alperna faktiskt blev.


Programmet produceras av Fremantle, redigeras av Badabing och ger ensamma svenska singelbönder chansen att få träffa olika potentiella partner, för att senare försöka hitta sin rätta bland dessa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg