torsdag 24 augusti 2017

Göteborg hotell

Lågpriser på hotell i Göteborg. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Prisgaranti vid bokning på vår web.


Gör din bokning enkelt online idag.

Prisvärda hotell i Göteborg genom Hotels. Billiga hotell med hög standard i centrala Göteborg , Majorna och Gårda. Ett prisvärt och bekvämt boende, med närhet till det mesta. Välkommen till Gothia Towers. Samt flera restauranger och barer med något för alla smaker.


Oavsett om du letar efter billiga hotell i Göteborg för en spaweekend eller en helg med familjen så ska vi hjälpa dig. Nedan tipsar vi om trevlig områden, restauranger och inte minst hotell. Tack vare vår goda relation med fler hotell i stan hittar du garanterad unika erbjudanden.


Hotel Vanilla är ett charmigt och familjärt hotell i en hemtrevlig miljö, centralt beläget i Göteborg.

Med gångavstånd till de populäraste restaurangerna, shoppingcentren och turistattraktionerna erbjuder Hotel Vanilla hög bekvämlighet för Dig som uppskattar det goda i livet. A boutique hotel in the heart of Gothenburg. Bar Amuse, your reception area and lobby bar. Selected wines, local malty beverages and champagnes by the glass, accompanied with well-chosen cheeses and charcuteries.


Ett hotell i centrala Göteborg. Vi är den senaste länken i en livfull och färgstark del av Göteborgs historia. Här på Grönsakstorget låg en gång den finaste trädgården i stan.


Sen drog torghandlarna in och byggde barrikader av skördeglädje under många år. Hôtel Eggers i Göteborg I en K-märkt byggnad på Drottningtorget, vid Centralstationen i Göteborg ligger vårt hotell. En vacker och unik hotellmiljö med en spännande historia.


Här har kungligheter, konstnärer, diplomater, spioner och affärsmän bott och haft storslagna viktiga möten. Varje tillfälle kan bli speciellt. Spara upp till på Hotell.


Läs riktiga recensioner - boka nu! Missa inte chansen, boka nu! Det anrika posthuset vid Göteborg central har förvandlats till ett designhotell med extra allt. Göteborg , Sverige Clarion Hotel Post mitt i Göteborg , är inte som vilket hotell som helst.


Njut av spa, takpool, restauranger, barer och konferens. Hotel Riverton är ett familjeägt och drivet designhotell beläget vid vattnet i centrala Göteborg.

Bara några minuters promenad från hotellet finner du: den historiska stadsdelen Haga, populära shoppingstråket Kungsgatan och den gamla fästningen Skansen Kronan, vilket gör vårt läge till den perfekta basen för att utforska Göteborg ! Karta och vägbeskrivning. Barnfritt upp till år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg