torsdag 17 augusti 2017

Kär i mycket yngre tjej

Jag har nästan alltid haft äldre partners, men inte så här mycket äldre. Jag tycker att de är män och jag fick barn så tidigt, så det känns som man ligger på samma nivå. Jag erkände för mig själv att jag var kär när vi låg i sängen och han sa att han önskar att han hade lämnat sitt ex tidigare för att få vara med mig. Vet inte hur jag ska klara av att varje dag titta på honom och veta att han är kär i en annan.


Kanske är jag som blev lämnad för en år yngre kvinna något partisk, men mitt ex har ärligt sagt att konsekvenserna blev långt värre än han någonsin kunnat föreställa sig i sin rosakantade värld då det begav sig.

Han och hans nya kvinna lever ihop sedan två år tillbaka, men lätt är det inte, de lever i en ganska isolerad värld. Jag är kär i en mycket yngre kvinna på jobbet! Träffade en tjej för en månad sedan och jag är väldigt kär i henne.


Trodde att hon var ungefär eftersom att hon både ser ut och beter sig som en åring. Jag var redan kär så jag fortsatte att träffa och prata med henne och jag älskar henne. Jag skäms över att jag blev kär i en så ung kvinna” ”Jag blev så småningom också tvungen att erkänna för mig själv att jag var hopplöst förälskad i henne”, skriver mannen som på gymmet lärde känna en kvinna som var hälften så gammal som han.


Flashback har ingen betalvägg.

Att vara medlem är gratis. Så kommer det alltid att vara. Vi vill samtidigt göra mycket mer. Vi tänker fortsätta att erbjuda en fri samhällsdebatt, utan yttre påverkan, som är öppen och tillgänglig för alla.


Samtidigt så har vi mängder av idéer. Vi tror att vi skulle kunna bli så enormt mycket bättre. Till saken, jag lärde känna en tjej som är år yngre än mig alltså är hon 99a och jag 96a!


Vi drog upp henne och hennes polare till lägenheten vart vi var och jag snackade som fan med henne. Det var så det började, vi har skrivit hur mycket som helst, jag har vart med henne gånger efter det. Hon är riktigt mogen för sin ålder och är en av dom härligaste tjejerna jag har.


Gift och olyckligt kär i en mycket yngre kille. Har nog aldrig riktigt fått leva ut med tjejer eftersom vi blev ihop så tidigt. Sedan kan det uppstå mer praktiska problem, om man är på olika platser i livet eller vill åt olika håll. Om mannen exempelvis är mycket yngre och vill bli pappa kan det förstås vara ett problem om kvinnan är närmare femtio och inte kan eller vill ha barn.


Ett par som är hyfsat jämngamla möter ungefär samma utmaningar längs.

Yngre tjejer har orimliga krav på livet och på oss killar, säger en yngre man som hört av sig till Aftonbladet. Sexologen Malena Ivarsson känner väl igen de här tendenserna från brev och samtal. Feministrörelsen och veckotidningar har uppmuntrat tjejer att bli starka och ta för sig, och det är bra.


När det tog slut med min kille tänkte jag att jag skulle bli tillsammans med någon som är äldre eller i alla fall jämngammal och så kommer en kille som är ännu yngre. Jag funderade mycket på det i början. Alexanders kompisar trodde inte att han skulle klara av en kvinna på 30. En äldre kvinna kan ta med sig mycket till bordet – både emotionellt, ekonomiskt och gällande livserfarenhet.


Yngre män kan känna att de måste imponera för att kompensera den livserfarenhet du har. De blir den bästa, smartaste och mest mogna versionen av sig själva på ett ögonblick, och vad du tycker är viktigt. Varför skulle han välja en tjej som är två år yngre när det finns tjejer i hans ålder som är mycket snyggare. Jag vågar inte följa honom på sociala medier för jag tror att han kommer tro att jag är kär i honom som jag faktiskt är men jag vill inte att han ska få det i tanken.


Hej, Det är så att jag är år gammal och hon är år gammal. Har totalt kärat ner mig i henne och vet inte vad jag. Jag har haft honom i tre år men blev nyligen min mentor. Jag vet inte om han känner detsamma med mig men varje gång vi har prov eller jobbar självständigt så brukar jag alltid se att han tittar jättemycket på mig!


Kanske lite gamma kommentarl, men det är en tjej som är två år yngre än mig, kollar på mig ganska mycket. När vi har fått ögonkontakt kollar hon på mig i typ 1-sekunder sen kollar hon bort. När jag gick i korriodren sa hon “hej” till mig en gång, o jag sa “tja” tillbaka.


Sara har en tjej som hon tycker är världens finaste och hon älskar henne väldigt mycket. Hennes mamma tycker inte om att hon är tillsammans med en tjej. Men det finns ett problem.


Hon vill inte göra sin mamma besviken men samtidigt vill hon ha kvar sin tjej Annika. Hon vet verkligen inte vad hon ska göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg