fredag 11 augusti 2017

Glada citat om livet

Likaså får du mer än gärna dela med dig av dina egna favoritcitat! Kommer försöka fylla på med nya små guldkorn allteftersom #128578; Citat. Ordspråk om Glädje och citat om Glädje.


De bästa åren i ditt liv är de då du bestämt att dina problem är dina egna. Du skyller dem inte på din mamma,.

Utforska Sara Aberg_s anslagstavla Citat livet på Pinterest. Visa fler idéer om Thoughts, Inspirational qoutes och Proverbs quotes. Perfekt om du vill ha ett smidigare sätt att lyssna på.


Hon ar sa angelagen om sin framtid att hon inte njuter av nuet. Citat om livet karleken lyckan vanskapen sorgen och lite till. Hur du an valjer att kalla dem behover vi alla ett gottgorande citat da och da. Livet handlar om erfarenheter.


Här är citat som gör ALLA glada.

Om du känner det som om du driver omkring i livet så är det bara för att du inte har valt ut en plats att. Alla citat om livet uttrycks av välkända och framstående personligheter och bakom dem finns både tanke och handling. Dessa citat handlar om lycka. Om vi ständigt jagar meningen med livet.


Citaten om lycka är citat , där frågan om lycka dominerar. Fördelen med dåligt minne är att gång på gång och för fösta gången kunna njuta av glada. Här hittar du ca 200st skarpa och upplyftande citat för att inspirera dig till ett härligare liv ! Om ingenting någonsin skulle förändras, skulle det inte finnas några fjärilar. Citat om att tackla motgångar “Problems are opportunities in work clothes” Henry J. If you´re not prepared to be wrong, you´ll never come up with anything original. Ken Robinson ∞ Den enda verkliga upptäcktsresan.


Ibland behöver man ett bra citat som påminner en om vad som är viktigt här i livet , när det kommer till vänner och till kärlek. De här visdomarna, som Alex Noriega har illustrerat och lagt upp på sin blogg Stuff no one told me, borde vi kanske ha fått lära oss i skolan. Vettiga vitsor eller hur?


Få fram sanningen om livet på ett roligt sätt. Citat kan vara tankeväckande och otroligt starka för ens uppfattning om livet. Citat härstammar från människor som du och jag, med en viss livserfarenhet som har något klokt att säga med få ord.

Om livet går för långsamt är det meningen att du ska vänta på livet. Om sanningen är för stor, be om svar. Om kärleken är för skrämmande, be om hjälp.


Men fly aldrig ifrån ditt livs insikter. Det gör att du kan leva mer fullt ut. I vår själ och hjärta har vi större svar än vad vi anar. Benny Rosenqvist Detta citat är. Listan skulle egentligen kunna göras hur lång som helst och jag har medvetet utelämnat ett par klassiska citat om livet , dels för att jag vill inspirera till nya tankar, men också för att det är roligt att prova på något nytt istället för att inspireras av något man redan.


Här får du länkar som vi hoppas kan vara till glädje för dig som är intresserad av ordspråk och citat i ämnet: Nalle Puh. När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg