måndag 21 augusti 2017

Jula snöraka

På Jula siktar vi högre. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser.


Jula snöraka

Hos Clas Ohlson kan du alltid handla tryggt och snabbt. Snöraka till taket, när snötäcket. Du har alltid upp till dagars ångerrätt eller öppet köp. Skotta snö på tak med snöraka. Att skotta snö på tak är lite av en utmaning och kan vara tungt och otympligt med fel verktyg, till exempel lämpar sig inte en snösläde bra för denna typ av snöröjning.


Istället har vi bättre lämpade snöredskap för detta ändamål. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Köpinformation, leverans och returer.


Välkommen till Jula och en trivsam trädgård! Underlättar snöröjningen! Mycket robust snöraka med lackerat aluminiumbla träskaft, omvikt slitskena och ett riktigt bekvämt duogriphandtag. Aluminiumhandtag och raka av köldtålig plast.


Ergonomisk utformning som sparar din rygg! Butikskedjan Jula har ett stort sortiment som inkluderar en rad olika produkter - allt från arbetskläder och trädgårdsprodukter till husgeråd och hobbyprodukter. Du kan bland annat hitta utemöbler, verktyg, billiga elcyklar och en mängd olika elprylar i Julas varuhus som finns över hela landet.


Jula snöraka

Med denna snöraka kan du enkelt skyffla bort snön som hamnat på bilen. Förvara rakan i bilen för att alltid vara beredd. Teknisk information Längd: cm.


Så här enkeltär det att skotta taket med rätta grejor. Denna konstruktion tillverkas i Umeå, och fungerar klockrent. Ta ner snön från taket utan att behöva klättra upp på taket! Konsten att bli av med snön på taket. Najavljujući koncept za sastanak sa srpskom delegacijom u Parizu 1. Prištini Hašim Tači još jednom je gurnuo prst u oko Beogradu.


Jula är en butikskedja som säljer bygg- och inredningsmaterial i butiker runtom i Sverige. Hos Jula kan du köpa verktyg, maskiner, byggmaterial, färg, el och belysning, kläder, skyddsutrustning, trädgårdsprodukter, fritidsartiklar, biltillbehör, hemelektronik och inredningsprodukter. Tre st breda hyllplan och två skåp höjd 57. Trappkärra Jula , lastar 120kg.


Gardena Comfort 5spridare. Plåtskåp med låsbar dörr, en låda och ett hyllplan. Säckhållare m fotpedal på hjul. Med snöhyveln kan du stå nere på marken och snöröja tak!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg