torsdag 17 augusti 2017

Harpercollins nordic

Böckerna av favortiförlaget. Beställ dina böcker hos oss! Manus Letar du efter ett förlag till din bok?


Vi är ett kommersiellt förlag som i första hand ger ut böcker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. När manuset kommit in till oss läses det och diskuteras sedan i vår manusgrupp.

This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Harlequin är en internationellt ledande utgivare av romantiska böcker.


HarperCollins Nordic är ett dotterbolag till HarperCollins Publishers. Utöver romantik erbjuder vi också thrillers, deckare, paranormal, bestsellers, fantasy mm. Använd menyn till vänster för att förfina träfflistan.


Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans.

Till ett av världens största bokförlag byggde vi ett nytt och lättanvänt system för hantering av kampanjer. Harpercollins Nordic AB - företagsinformation med organisationsnummer, nyckeltal, bokslut, omsättning, styrelse, gratis årsredovisningar, koncernstruktur, m. Vårt nyhetsbrev kommer en gång i veckan och är kostnadsfritt. Avsluta din prenumeration när som helst. Vi delar aldrig din epostadress med tredje part.


Data vi samlar in är enbart av sådan art och i syfte att kunna använda våra tjänster fullt ut. Genom att fortsätta använda svåra tjänster från och med den. Sortera Språk Typ Broder Jakob.


Tre systrar och en jul att minnas. Biohack - ät rätt för just din kropp. Det sitter fler kvinnor än män i styrelsen. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta.


Testa kostnadsfritt i tre månader. Se Lisa Sorgenfreis profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Lisa har angett jobb i sin profil.

Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Lisas. Ta del av allt innehåll på Resumé Starta din prenumeration. Velkommen til Harlequin! Her findes noget for enhver smag. Harper Collins Nordic mailade mig för någon vecka sen (som sagt, ovanligt många bokerbjudanden på senare tid!) och sa att dom hade ett ”specialsignerat exemplar” av en bok till mig.


Inte ett ord om vad det var för bok, hur kul som helst! Idag trillade boken ner i brevlådan, och jag måste säga att jag redan gillar den. Hoppas ni får njuta av några lugna och sköna dagar med många. Carina Nunstedt tillträder efter att tidigare förlagschefen Anna Svedbom valt att gå vidare.


OM HARPERCOLLINS NORDIC.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg