måndag 14 augusti 2017

Silja line tidtabell åbostockholm

Hitta billiga flyg till Åbo med Flygresor. Få ut det mesta av varje ögonblick på resan. Slipp krångel och boka i förväg. Hitta de bästa upplevelserna, turerna och aktiviteterna för din resa med GetYourGuide.


Klassad Great av Kunder. Se alla avgångstider och ankomsttider för båtarna i Stockholms och Åbos.

Här hittar ni vår tidtabell gällande för destiationen Stockholm-Åbo. Se avgång- och ankomsttiderna för båtarna i Stockholm och Åbo. Se våra tidtabeller för våra fartyg.


Res reguljärt till Finland. Du får tid ombord och ankommer till Åbo följande morgon eller kväll. Hyttplats måste bokas på nattturen. Hitta en avgång som passar dig här Hur skapa en hotmail adress.


Du får två nätter ombord och en hotellnatt i Åbo med möjlighet att uppleva den fantastiska staden.

Silja line tidtabell åbo-stockholm. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Stockholm -rutten går mellan Finland och Sverige och trafikeras för nuvarande av rederier.


Tidtabell Stockholm–Åbo. Amorella och Viking Grace anlöper nattetid Långnäs (cirka km från Mariehamn). Eftermiddagsanlöp i Mariehamn.


Vi förbehåller oss rätt att ändra tidtabeller och priser samt att dra in turer. Boka alltid din resa på förhand. Nådendal är barnens och spasugna resenärers. Lågpriser på hotell i Åbo.


Se avgångs- och ankomsttider i vår tidtabell gällande för våra båtar som trafikerar sträckan Stockholm-Helsingfors. Moderbolaget Tallink är ledande inom lyxiga minikryssningar och passagerartransport i norra Östersjöområdet. Risteilyt, hotelli- ja automatkat - varaa nyt! Ta tillfället i akt och häng med på En dag i Åbo-kryssning.


Två nätter ombord och en hel dag i Åbo. Utresa sker på kvällen från Stockholm med Galaxy. För att hitta mer Åbo Stockholm färjor som inkluderar tidtabeller , Åbo Stockholm färjepriser och info hur man bokar Åbo Stockholm färjor.


Stockholm Åbo-rutten går mellan Sverige och Finland och trafikeras för nuvarande av rederier.

Färja från Stockholm till Åbo. Viking Line går från Stadsgårdskajen, nordöstra Södermalm. Bilvägen är skyltad 2från E och Stadsgården färja sista biten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg