onsdag 23 augusti 2017

Skruvkrokar

Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder.


Stora byggvaruhus med Drive-in. Senaste nytt Pris för årets leverantör.

Jag godkänner att få kommersiell information via e-mail från Conrad Elektronik. Välj separata förpackningar med krokar som är avsedda för just det du håller på med eller köp hem en stor sats med olika krokar för stort och smått. Perfekt när du ska hänga upp tavlor och lampor.


Ifall du väljer krokar som är elförzinkade kan du hänga upp och samla elsladdar. Du kan även hänga upp gardiner eller dess omtag, eller varför inte använda den som en enkel krok i hallen? Skruvkrokar har många praktiska användningsområden.


Skärande- och hållande.

Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Brett sortiment med kvalitet i fokus. Svårt att hitta några trevliga krokar som passar just er? Vi har krokar i alla möjliga olika utseeenden, storlekar och färger för era behov! Se våra plaststolpar, kedjor och tillbehör i kategorin Trafiksäkerhet.


Färg(er) Rö Svart, Vit. Klicka för att läsa mer om produkten eller hitta din HABO-återförsäljare. Delbetalning Prisgaranti. Tillbehör till hängmattor och hängstolar. Harald Nyborg - Fyndmarknaden.


Hängmattskrokar, skruvkrokar , fjädrar och. Krokdragare för skruvkrokar och skruvöglor med upp till mm huvudbredd. Handtaget med sexkantfäste är avtagbart och kan användas som skruvdragare för bits, hylsnyckel, gängtapp eller försänkare. Huvudet kan även användas i batteridriven skruvdragare med ett varvtal på upp till max rpm.


M6S Sexkantsskruv, Hållfasthet 8. ElförzinkaVarmförzinkaObehandlaRostfri, Syrafast.

Enkel krok för upphängningar i tak eller på vägg. Flinks Järn är snabbgrossar bara för yrkesfolk. Hos oss på K-rauta hittar du ett välsorterat, prisvärt och kvalitativt utbud av krokar och konsoler. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen.


Om du fortsätter att surfa igenom våra sidor godkänner du användning av cookies. This site uses cookies: Find out more. En komplett sats där allt ingå som du behöver för att komma igång med vävningen: Dragbrygga, vävstolsförlängning, 2lo 8mönstersolv, 8bottensolv, solvningskäppar, resårband med raka sprintar, 1m draglina, m kedjesnöre, bottenskafthållare för skaft, skruvkrokar till bottenskaft, drälltrissor. Köp rostfri skruv styckvis.


Vi har rostfri skruv för trä, metal och maskingänga. Beställningar innan skickas samma dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg