tisdag 22 augusti 2017

Tradera tekniska problem

Tjänsten inte fungerar? Här kan du se vad som händer. Skriv in din e-postadress och ditt lösenord så får du tillgång till ditt konto.


Om du klickar på ”Fortsätt vara inloggad” förlänger du din inloggningstid med en vecka och behöver inte logga in vid varje besök. De tekniska problem som uppstod på sidan nyss är nu lösta. Ni ska kunna komma in på sidan som vanligt. Om det fortfarande uppstår problem , kan ni självklart gärna kontakta oss. Chatten har öppet tills kl.


Det var ett tekniskt problem och det handlar inte om en attack utifrån. Det är problem som vi aldrig har haft förut, säger Marcus Almén, pressansvarig för Tradera. Tradera tekniska problem , vinnare på annons. Vi får dagligen folk som får tekniskt fel från Payson när dem försöker att betala. Samtidigt som det fungerar för flera andra som handlar.


Tradera tekniska problem

Kunderna som haft problem ger inte ute allt för mycket information mer än att det blivit fel eller att texten tekniskt fel kommit upp. Då vi fortfarande har tekniska problem har vi fortsatt att förlänga auktioner, det gör vi löpande fram tills det tekniska problemet är avhjälpt. Håller du med om Traderas 4-stjärniga betyg? Ett problem är att man inte kan ringa till någon och få direkt svar på ett problem som.


Just nu känns det dock som auktionen inte gått rätt till och att man borde kunna häva försäljningen mot bakgrund av de tekniska problem som uppstod. Någon som vet om man kan göra så? Dessa avslutas samma tidpunkt men under morgondagen.


Detta för att säljarna inte ska gå miste om bud på sina auktioner samt för att budgivare inte ska gå miste om köp. Skrivet av: Cissi : Förra veckan vann en person en av mina auktioner. Nu vänder jag mig väl till dem som använder Payson främst.


Dan efter fick jag mail att hon skulle sätta in pengar i veckan så jag pakade ordning paketet och skrev på adressen som jag fick av tradera. Nu är hela detta inlägget skrivet med reservation för att jag endast har tittat på detta mycket snabbt. Jag utgår även ifrån att TS har sålt varan som privatperson. Annonser som kom in kvart över elva fram till midnatt ska ha flyttats fram i timmar på grund av problemen , men annonser som hade sina sluttider under kvällens. Men min ett år gamla snabba med Windows Vista går det extremt långsamt, det kan ta upp till fem minuter per auktion.


Tradera tekniska problem

Vinnaren betalade direkt och allting var frid och fröjd. Inte hört något från köparen, varken svar på mail eller betalning inom fem dagar som jag skrev i vinnarmail. Skickade en påminnelse igår. Så, hur skulle ni ha gått vidare nu?


En trygghet för både dig och köparen! Här över vårt Community forum behandlar vi endast Tekniska problem med Windows och Windows produkter. Skriv gärna tillbaka om du har andra frågor eller funderingar. I Traderas villkor står det faktiskt att sådana problem kan förekomma. Jag rekommenderar alla att läsa Traderas avtal och ordlista.


Har aldrig hört talas om detta problem men hoppas någon kan. Lite svårt att beskriva det. Reklam kommer och går och blinkar, vilket gör att hela sajten rör på sig. Klickar man på en bild händer oftast inget alls, eller så hamnar ma.


Vi jobbar för att lösa problemet som snart som möjligt”. Vi hade en tillfällig teknisk driftstörning som under en kortare tid påverkade kundupplevelsen i appen och om användarna kunde göra betalningar. Problemen är nu lösta, säger Magnus Törnblom, presschef, Klarna. Det är tekniska problem med morgonens sändningar i Gävleborg. SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet.


Aktuella tekniska problem Arbetsformedlingen. Om det är tekniska problem med webbplatsen berättar vi om dem här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg