tisdag 22 augusti 2017

Dans for enlige og danseglade

Hvor mange arrangementer er der om året? Som regel danser vi hver 14. Billede fra Nørre Snede Kro, Nørre Snede: DANS FOR SINGLER OG DANSEGLADE FRA KL. HVER LØRDAG - Se TripAdvisor-medlemmernes personlige billeder og.


Derfor holder vi nu juleferie, og ønsker alle. Søby forsamlingshus kl.

Er du til hygge, dans og levende musik? Vi er foreningen, der to gange om måneden i lige uger samler rigtig mange danseglade til en festlig aften. Det er både for singler og for par. Vi har særlige danseaftener til påske eller pinse og til nytår.


Lørdagsbal for alle danseglade , på Hotel Rødding, Rødding. Bal for par, enlige samt alle andre danseglade på Hotel. Du finder: Kramkisten, DetSker, WebMarkedet, Lokale Webs og meget mere. Tilføj GRATIS lokalrelevant indhold!


Disse to quinder er vilde med at danse, og det har de været i mange år.

Deres dansepassion har ført til, at de hver anden fredag står for danse-aftenen på Gram Slotskro. Her mødes enlige og par til en sving om til levende musik og socialt samvær. Peter og Lindy Aldahl spiller op til dansebal i Skalborggårdhallen. Arkivfoto: Jens Morten Gulvet i Vejgaard-Hallen bliver skiftet ud med Skalborggårdhallens underlag, når foreningen De Danseglade fremover holder bal. Fire gode år i Vejgaard-Hallen er det blevet til, men ifølge formand Peter Duun Kristensen er lokalerne i Skalborg billigere og tilbyder også et godt trægulv.


Derudover vil vi selvfølgelig gerne påminde jer om at der er fællesspisning og bal for danseglade voksne hver lørdag på Haderslevhus. Resten af april byder på live musik og lækker mad. Program for hele året finder du her.


Danmarks centrum for singler og danseglade Med topproffesionelle orkestre der spiller forrygende musik for folk i alle aldre, lige fra 60er numre til de nyeste radiohit. Ved alle arrangementerne åbnes dørene for øvrige gæster igen kl. Vejen Danseforening har dans for alle. God og solid undervisning med høj kvalitet for børn som voksne, begyndere samt øvede.


Info på dans for enlige. Få resultater fra søgemaskiner! Søgninger relateret til dans for enlige. BAL - For enlige og danseglade par.


Her har de ældre kridtet danseskoene, for at komme ud af stuerne og møde jævnaldrene. Det har skabt et socialt sammenhold og styrket livsglæde hos mange af de danseglade. Nanna Tørnquist danser hver uge på holdet, og for hende har dansen skabt fornyet energi.

Jeg er så glad for at gå her. Der kommer mange musik- og danseglade gæster til en god aften på danseriet, og du skal være så velkommen hos os. Du skal ikke være medlem - men for en beskeden entre får du en dejlig aften.


IKKE betales medlemsgebyr OBS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg