tisdag 22 augusti 2017

Seglarskola vuxna göteborg

För dig som vill träna på att segla jolle. RS Quest är en lättsegla snabb jolle och är en kul båt att utvecklas i för både nybörjare och mer erfarna seglare. GKSS vill ge alla chansen att få segla och uppleva den underbara frihetskänslan det innebär. Vi erbjuder utbildning oavsett ålder, erfarenhet eller funktionsvariation.


Optimist seglarskola på förmiddagarna för de yngre och Laserseglarskola på eftermiddagarna för de äldre.

Två eller tre elever seglar i varje gigg och under kursens gång byter vi positioner i båten så att alla får lära sig olika moment. Fevorna kan också användas av de elever som visat att de behärskar båten. I seglarskolan lär man sig att segla och ta ansvar, men framför allt har vi ROLIGT. Att segla skuta skiljer sig från att segla fritidsbåt vilket gör att alla har mycket att lära.


ABC erbjuder kurser inom praktisk segling och motorbåtsmanövrering samt teori- och praktikkurser till sjöss i navigering. Ingen annan aktör kommer i närheten av det antal kursdeltagare som ABC utbildat ombord till sjöss i snart år. Sailstar seglarskola Vi lär dig segla.


Jollesegling på Teneriffa, Veckor i Kroatien.

Grundkurser i segling i jolle, mindre båt och stor båt. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Seglarkurser i Sverige. Född i Göteborg har jag alltid haft en dragning till havet. Under tonåren och många år framöver ägnade jag mig därför åt kajakpaddling, som är ett fantastiskt sätt att närma sig havet och naturen.


Omega med namnet Wilda. Välkommen till habilitering Göteborg ! Här får vuxna som har en funktionsnedsättning stöd och behandling individuellt eller i grupp efter sina förutsättningar och behov. Vi arbetar tillsammans med kunskap, strategier och träning för att öka möjligheterna till socialt samspel, kommunikation och att klara aktiviteter i vardagen. Han var också sjöman, skådespelare, familjefar och luciageneral. Föredraget illustreras med bilder och vi får höra smakprov på några av hans låtar.


I samband med VKSFs årsmöte den november, så delades det också utmärkelser till några av alla de som gör en fantastisk insats för seglingen på Västkusten. Göteborgs Stad erbjuder flera olika typer av utbildningar för dig som är vuxen. Du kan till exempel läsa in grundskolan eller gymnasiet, läsa svenska för invandrare, gå en lärlingsutbildning eller utbilda dig till ett yrke på Yrkeshögskolan. Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension.


För mer information se Medlem.

Kurslitteratur ingår i kursavgiften. Reserverad plats i kursen gäller först när avgiften är FSS tillhanda. Använd alltid denna länk för att komma till din nätbutik. Gäller även spel genom Svenska Spel.


Fler och fler bland föräldrar och ledare går denna väg vid köp på nätet. Ju fler vi blir, desto mer pengar till seglarskolan. För Vuxna Det är också gemenskap och tävlingsnerver varvat med naturupplevelser och oförglömliga, actionfyllda äventyr. Mottagning unga vuxna Vi har för närvarande inga lediga behandlingsplatser, men du kan alltid ringa vår telefonmottagning som är öppen måndag till fredag.


Vi beräknar nu att öppna nya behandlingsplatser den januari. Utgångspunkt är Holmsund utanför Umeå. Sailcamp bedriver seglarskola för vuxna och är en segelverksamhet för nybörjare och för dig som vill fräscha upp dina tidigare seglarkunskaper. Vi finns i Hovås- Göteborg där säsongen är från maj till september.


StSS har lång erfarenhet av att anordna seglarskola med duktiga och utbildade instruktörer som själva är aktiva seglare. Vi har kurser som passar alla, barn, vuxna , nybörjare, fortsättare, kappseglare och funktionshindrade. I Jubileumsparken finns seglarskolan där alla är välkomna. Vi använder oss av accessjollar så alla kan vara me oavsett förkunskaper eller funktionsförmåga.


Det kostar inget att prova på seglingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg