måndag 14 augusti 2017

Aktiviteter för barn mallorca

Mallorca , Balearerna för barn. Hitta barnvänliga aktiviteter online och boka nu! Upplev staden från vattnet. Boka upplevelserna med bäst omdöme. Få ut det mesta av din sightseeing!


Aktiviteter för barn mallorca

Fantastisk semester till bra pris. Läs mer och boka resan idag! Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Vi förhandlar så att du slipper. Här finns aktiviteter och sevärdheter runt om hela ön för alla åldrar.


Speciellt månaderna innan och efter högsäsong fylls vägarna och bergen utav aktivare turister. Här hittar du information om Hotell, Restauranger, Stränder, Aktiviteter samt våra personliga tips och topplistor. När barnen ledsnat på att hänga på stranden eller vid poolområdet kan ni passa på att besöka. Här har du aktiviteter som barnen kommer att älska!


Aktiviteter för barn mallorca

En äventyrspark för hela familjen och en chans för er att göra något kul tillsammans. Ett stenkast från myllret i gamla stan i Palma hittar ni fullständigt lugn på Posada Terra Santa. Exklusivt, smakfullt och charmigt på samma gång. Det finns många alternativ för både de yngre och lite äldre barnen att göra. Fina stränder och hotell, båtutflykter till badvikar och grottor, god mat, frodig natur och doftande citronlundar.


Bästa tipsen på barnvänliga hotell och restauranger, de finaste stränderna och roliga aktiviteter för hela familjen. Viator har varit verksamma i år och har låga priser med prisgaranti. Med prisgarantin kan du vara trygg med att inte utflykten eller aktiviteten erbjuds till ett lägre pris på plats. På torsdagar är det öppet för barn i alla åldrar och deras familjer. Vi sjunger kända sånger och lär oss nya.


Fri lek Det finns gott om leksaker, spel och böcker. Fika Kyrkans café är öppet. Till Vagabond delar hon med sig av sina bästa tips för barnfamiljer som semestrar på ön. Ett behagligt klimat, speciellt på våren och tidig höst (på hösten är det dessutom varmt i vattnet). Här finner du vacker och lyxig interiör, spa med bland annat hamam och hotellets egen golfbana alldeles intill.


För barnen finns en massa aktiviteter att vara med på, allt från barnklubb, minigolf och tennis till ett eget litet tåg som kör runt, karusell, spelrum och lekplats. Har du flera barn kan det vara mysigt att då och då gå iväg till biblioteket med bara ett av barnen. Frossa bland alla roliga böcker, kryp ner i barnens läshörna och låna hem en hel hög med barnböcker!


Biblioteken har ofta särskilda aktiviteter för barnen på loven (barnteater, sagostunder, pyssel). Man köper en biljett som är giltig i timmar och sedan kan man hoppa av och på bussarna som man vill. På bussen finns det även hörlurar så man kan få en guidad tur.


Priset för en timmar-biljett är 1€ för vuxna och € för barn (8-år).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg