fredag 18 augusti 2017

Snabba kakor recept

Ska du ställa till med fest och tiden är knapp? Vi fyller kakburkarna med mintchokladsnitt, gaffelkakor, syltgrottor, jordnötscookies och havrekakor (klicka på bilderna så kommer du till recepten ). Vem säger att baka måste vara svårt? Imponera på dina vänner med en kaka som du enkelt skapar i ditt kök. Du behöver inte vara ett proffs för att skapa goda bakverk.


Hitta ditt recept på en enkel kaka och få mer tid över till annat.

Den här kakan bakas om och om igen hemma hos mig! Klicka här för att komma till recept. Kakorna flyter ut när de gräddas. En sats havreflarn blir cirka 2–plåtar.


Grädda havreflarnen mitt i ugnen i 175°C i cirka minuter eller tills de blivit gyllenbruna. Låt havreflarnen svalna några minuter på bakplåtspappret. Lossa dem från pappret.


Vill du ha platta kakor låter du dem svalna helt på plåten. Snabb och ljuvligt mumsig kaka som du fixar på minuter.

Gör dig redo att frossa i chokladbrownies! Recept på fler snabba och goda kakor Hittar du. Spritsade kakor med ingefära (23) Mandelmusslor med choklad och portvinsgrädde (10) Limerutor med maräng.


Både klassiska favoriter blandat med lite nya. Här hittar du många recept på goda småkakor att servera till fikat. De flesta småkakor går snabbt och lätt att baka med dessa enkla recept med bilder steg för steg. Det är enkelt att baka och går snabbt. Oftast ingår bakpulver.


Tänk på att alltid baka med smör för bästa resultat. Här finns många goda och enkla recept på muffins, sockerkakor, rulltårtor och andra mjuka kakor med bilder. Välj vilken samling du vill spara Snabba kakor med nutella till. Skapa en ny samling (max tecken):.


Mitt kök ger dig nya härliga recept ,. Snabba kakan - Byhäxan - Recept En sån man kan ta till när man får oväntat besök. Jag gör smeten, slänger in kakan i ugnen och medan jag packar ihop resten av prylarna som ska med så hinner kakan gräddas klart. Sommar är lika med fikastunder, oavsett om de är planerade eller inte.


Enkla och somriga minikakor med mandel och hallon som går rekordsnabbt att sno ihop. Perfekt att bjuda på när du får spontant besök.

Superenkel att laga i micron när du är sötsugen men inte orkar baka något avancerat. Prova att blanda i en tesked snabbkaffe i mjölken för att få en mild kaffesmak din koppkaka! Hurra för mjuka kakor ! En sockerkaka och andra mjuka kakor gör vardagen roligare.


Servera en klick grädde eller en kula glass till så blir det genast festligare. Saftigare och nyttigare bröd med bönor Baka med bönor nästa gång du ska bjuda på hembakat – det är ett enkelt och smart sätt att få in mer av de nyttiga baljväxterna i din kost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg